DIY: motorsykkel dekk Monterings

Montering av en motorsykkel dekk kan gjøres trygt hjemme med noen billig verktøy. Det kan gjøres solo, men å ha et ekstra par hender vil være nyttig til tider å hjelpe holde alt ned. Dekket må balanseres etter at den er montert. Balansering krever spesialutstyr, slik at dekket må tas til et servicesenter.

Verktøy

Du trenger et par av dekk strykejern, et par av plast rim beskyttere, en ventilspindel verktøy, en gummihammer og tre beat-blokk, såpevann og et egnet stativ eller arbeidsflate. En meget billig og praktisk standpunkt kan være laget av en 20-gallon fat. Ta av lokket og kutte en lengde av gummislange er lang nok til å dekke omkretsen av den øvre kant. Delt gummislangen og putt den på felgen. Lag noen hull i sylinderen rett under gummi og fest slangen med plastbånd. Fylle fat 1/3 full av sand eller vann vil bidra til å stabil det for skifte av dekk.

Bryte Bead

Lå hjulet på stativet med ventilspindelen opp. Ta på vernebriller og fjerne ventilspindelen kjerne med ventilen verktøyet. Når dekket deflates, trykk ned på dekket som om du prøver å rulle det av felgen mot bakken. Et ekstra par hender er svært nyttig her. Plasser tre beat-blokk som nær vulsten av dekket som felgen vil tillate. Slå på blokken med gummiklubbe inntil kulen begynner å løsne fra felgen. Fortsett å trykke ned og jobbe deg rundt dekket til hele oppadvendte perle er løsnet fra felgen. Dekket skal nå være løst og fri til å rotere rundt felgen.

Fjerne Tire

Presse en side av dekket inn i den midtre delen av felgen. Dette vil gi deg den slakk du trenger for å få dekket strykejern startet. Trekk slakk side oppover, plasserer en felg protector på felgen i gapet, og sett den bøyde enden av dekk jern inn i gapet. Skrell nok av dekket opp for å få den andre dekk jern i og begynne peeling dekket av felgen. Sett den andre kanten vernet så snart det passer og jobbe rundt dekket i motsatt retning til oversiden av dekket spretter gratis. Fjern hjulvekter fra felgen.

Installere det nye dekket

Fukt vulstområde av dekket med såpevann. Plasser dekket åpningen over kanten av felgen, og trykk kraftig ned. Arbeid dekket ned så langt du kan, og deretter plassere felg beskyttere på felgen på hver kant av dekk-kanten overlapping. Bruke den rette enden av dekket jern, jobbe bunnen perle forbi den øverste kanten av felgen. Skyv side av dekket som allerede er på felgen inn i felgen sentrum for å få den slakk som trengs for å fjerne rim på den andre siden. Den nedre dekkanten bør være på felgen på dette punktet. Gjenta prosessen med den øverste perle. Rotere dekket slik at merke som angir stammen stilling ventilen er i flukt med ventilstammen. Blås med trykkluft til plass perlene. Når du hører både perler sete, eller pop, slipper luften og erstatte ventilspindelen kjernen. Pump opp dekket til manufacture'rs spesifiserte trykk.