DIY Motorsykkel Covers

DIY Motorsykkel Covers


Motorsykler bør se attraktiv og elegant når de er på veien, med skinnende krom og perfekt maling jobber. Den måten å opprettholde dette ser for motorsykkelen er å dekke det når det ikke er i bruk, selv om det er lagret i en garasje. Mens du kan kjøpe en motorsykkel cover, vil lage din egen koste deg langt mindre og være like effektive.

En Tarp

Du kan lage en effektiv motorsykkel dekselet ved hjelp av en presenning du vil bruke til å dekke et piknikbord eller et stort antall lagrings forsyninger. Kontroller at presenning er stor nok til fullt ut å innhylle motorsykkelen når den er parkert slik at den er fullstendig dekket. Disse tarps er belagt med et vanntett plast som vil holde vann av motorsykkelen. Plasten på tarp kan være litt slitende, men så vær forsiktig når du fjerner den fra motorsykkelen, som det kan ripe lakken eller Chrome hvis fjernet for raskt.

Sydd Plastic Cover

Du kan lage en tilpasset motorsykkel cover for lite eller ingen penger ved å ta store deler av plast og sy dem sammen. Sy dem sammen med fiskesnøre eller en del av vannfast streng eller stoff. Dette vil være litt av en møysommelig prosess, men ved å sy bitene av plast i seksjoner, vil styret og de andre delene av motorsykkelen være fullt dekket. Det eneste problemet med denne hjemmelagde plastdeksel er at det kan bli revet fra for mye kontakt med bakken, og disse hullene kan spre seg over tid.

liten garasje

En liten garasje eller tilhengeren kan settes opp til å trekke motorsykkelen inn i når det ikke er i bruk, for å beskytte det mot elementene og andre trusler mot den når den ikke er i bevegelse. En ekte garasje kan brukes til dette, men en liten tilhenger eller skur kan være bedre fordi andre ting som skjer i en større garasje kan muligens skade parkert motorsykkel. Disse små strukturer er litt dyrt å kjøpe og ganske tidkrevende å bygge. Men de er det beste for en ekte motorsykkel entusiast, fordi du bokstavelig talt gi motorsykkelen sin egen plass.