DIY Long Range TV-antenne

DIY Long Range TV-antenne


Hvis du skaffer deg TV-programmer via antenne du mest sannsynlig vil få like mange stasjoner som mulig. Hvis du bor i en stor by, trenger du ikke en langtrekkende antenne fordi kringkastingsstasjoner har mer nærliggende tårn. Hvis du bor i et landlig eller land beliggenhet, trenger du sannsynligvis en langtrekkende antenne. Noen antenner kan du motta TV-stasjon innenfor en 70-kilometers radius. Koble til og bruke en langtrekkende antenne er ikke veldig vanskelig, du kan gjøre det uten hjelp av en tekniker.

Bruksanvisning

1 Kontroller emballasjen for å finne omfanget avstand før du kjøper en antenne. Lang rekkevidde antenner kan være flate enheter som hviler på et underholdningssenter, eller kan ha bevegelige forlengere som fungerer som de klassiske "kaninører".. Velg antenne som fungerer best med din plassering og rommet der du har TV (se AntennaWeb.org i Resources). Hvis du ikke har plass til en bevegelig antenne bruker flat antenne.

2 Still antennen nær din TV, men på toppen av underholdningssenter. Senteret kan blokkere noen av signalet, redusere avstanden til antennen.

3 Koble koaksialkabelen kjører ut av antennen i koaksialkabel porten på TVen.

4 Plugg antenne til et strømuttak (de fleste langtrekkende antenner krever en strømkilde).

5 Strøm på antennen og TV. Juster antennen for å motta den beste bildekvaliteten på TV.