DIY bevegelsesdetektor Hacks

Tenk deg stampet over en formørket plenen når alle plutselig, en lys klikker på og du er omgitt av en pool av hvitt lys. Bevegelsesdetektorer er nyttige for hjem sikkerhet og energieffektivitet. Sensorer som reagerer på bevegelse kan utløse lys - eller en alarm i tilfelle av en inntrenger - eller for å holde et rom mørkt, når ingen er der. Du kan nyte din indre-James Bond ved å endre bevegelsesdetektorer for formål, både praktiske og useriøse. I denne hack, kan du manipulere bevegelsesdetektor ved å rigge det opp til en hendelse styringsenhet, nyttig for Halloween rekvisitter eller mer praktiske formål.

Bruksanvisning

1 Plasser tape over midten av følerbjelken og spraylakkere resten av bjelken svart for å begrense dens rekkevidde. Føle strålen er det registrerer bevegelse i sin umiddelbare nærhet. Vanligvis er det dekket av et stykke av semi-transparent hvit plast.

2 Skru på baksiden av bevegelsesdetektor med en skrutrekker. Du ønsker å få tilgang til sin krets for å "hacke" den. Sett til side støtte, samt noen skruer du fjerner, i tilfelle du trenger å reversere arbeidet ditt eller sette dekselet.

3 Skjær den røde ledningen med en wire Clipper og skrape av lodderester med skrutrekker, eller en annen hard, pekte metallgjenstand. Du må utsette selve kabelen for å koble den med andre ledninger.

4 Omdirigere de svarte og hvite ledningene ved å lodde dem til komponentsiden av kretskortet. Komponenten side er den trykte siden av kretskortet som inneholder det meste av kretsen.

5 Lodde den svarte og hvite ledningene til den store krets; den som slår av og på lyset selv.

6 Ta ut og feste den grønne ledningen til den nøytrale ledningen på jordet støpsel. Jordingspluggen er en tredelt, tre-leder plugg: venstre spiss er den varme spiss, retten er nøytral og det nedenfor er bakken.

7 Omdirigere de gjenværende ledningene til å opptre som hendelsen styringsenhet. Lodd ledningene til av / på-bryteren.