Hvordan Wire Kicker Impulse 356xi

Hvis du ønsker å legge mer kraft og mer kontroll til bilens stereoanlegg og høyttalersystem, kan en forsterker hjelpe deg å oppnå dette målet. Kicker Impulse 356xi bil forsterker er en modell som du kan velge som kan kobles til å arbeide med stereoanlegget, uavhengig av hvilken modell eller høyttaleroppsettet du bruker. Du må koble stereo og høyttalerne for at systemet skal fungere ordentlig.

Bruksanvisning

1 Koble den positive kabelen fra batteriet før du begynner kabling Kicker Impulse. Hvis du lar batteriet være koblet du kjører risikoen for elektrisk støt eller skade på kjøretøyet eller forsterkeren, som du skal koble strømkilden til enheten direkte til batteriet.

2 Kjør strømledningen fra den positive strømkontakten på baksiden av forsterkeren til den positive polen på bilens batteri. Kjør en annen streng av strøm ledning fra "Ground" terminal til et stykke bart metall eller skru på bilens chassis og vikle den rundt slik at den er sikker.

3 Koble til RCA-kabler fra bilens stereoanlegg til RCA-innganger på baksiden av forsterkeren. Din stereo kan også ha en "Remote Turn-on" tråd, som du kan koble til "Remote Turn-on" inngang på forsterkeren. Dette vil gi forsterker kan slås av og på med bilstereo kontroller.

4 Koble den "positive" og "negative" ledninger fra hver høyttaler til den aktuelle høyttaler inngang på baksiden av forsterkeren. Disse inngangene er merket som "Front" og "Rear" samt "Venstre" og "Right". Det er også subwoofer innganger hvis systemet har en subwoofer. Når alle tilkoblinger er gjort, er det trygt å koble bilens batteri.