DirecTV DVR Vs. TiVo

DirecTV DVR Vs. TiVo


Før 2005 ville en debatt mellom DirecTV dvr og TiVo har vært moot, siden selskapene hadde tidligere slått seg sammen for å tilby både standard definisjon og HD-mottaker / DVR-enheter, kalt R10 og HR10-250 hhv. Hvis du kan finne en brukt, vil R10 fortsatt jobbe med SD DirecTV, så vil andre SD TiVo DVR. Men HR10-250 ikke lenger fungerer med HD DirecTV; og som i 2011, har TiVo ikke selge noen nye HD DVR som er kompatible med satellitt. Inntil den etterlengtede TiVo HD DVR fra DirecTV er utgitt, bare SD DirecTV kundene selv har et valg mellom TiVo og DirecTV DVR.

HD

Hvis du har en HDTV og ønsker å se HD DirecTV programmering, er din beslutning kommer til å bli en enkel en. Siden TiVo ikke tilbyr en kompatibel HD DVR, må du gå med en DirecTV HD DVR. Hvis du er villig til å vente til TiVo HD DVR fra DirecTV slippes, vil det har TiVo ønskelisten, TiVo Integrert søk og DirecTV Kino, i henhold til DirecTV nettstedet. Selv om utviklingen har vært forsinket i flere år, sier DirecTV nettsted at de er "optimistisk" deres TiVo HD DVR vil bli utgitt en gang i 2011.

dual Tuning

For DirecTV abonnenter, vinner DirecTV SD dvr mottaker mot alle TiVo SD DVR, bortsett fra den gamle R10, for det enkle faktum at du ikke kan ta opp eller se to programmer samtidig med TiVo-modeller. Bare avbrutt DirecTV / TiVo DVR-mottaker og nåværende DirecTV-bare DVR-mottakere har muligheten til å doble tune med en DirecTV signal.

Kapasitet

En original TiVo / DirecTV R10 Enheten har opptil 70 timer med opptak, mens dagens DirecTV SD DVR - modell R22 - har plass til opptil 100 timer med innhold, eller 200 timer med en kompatibel 1TB ekstern harddisk. Men du kan kjøpe oppussede r10s som har blitt endret for å holde opp til 650 timer med lagringsplass.

MPEG4 dekoding

Selv om DirecTV fortsatt overfører sine SD kanaler i MPEG2-format, har mange lokale stasjoner byttet til MPEG4 format for sine SD sendinger. Dessverre, det DirecTV / TiVo R10 DVR har bare muligheten til å oversette MPEG2 signaler. For å se på og ta de fleste lokale SD kanaler, må du få en DirecTV R22, som har en MPEG4-dekoder.

Interface

Den største fordelen ved å gå med en gammel R10 DVR er det faktum at den bruker svært roste TiVo brukergrensesnitt. I 2005 CNET kalt TiVo-grensesnittet, "den beste grafiske brukergrensesnittet vi har sett til dags dato." Bare R10 gjør DirecTV SD abonnenter å bruke de intuitive TiVo funksjoner, for eksempel ønske og sesongkort. Men med R22, DirecTV har lagt til en funksjon som ligner på sesongkort, kalt Series Link, samt muligheten til å sette DVR fra en datamaskin eller smarttelefon.

Eie

I 2006 flyttet DirecTV til en hovedsak lease-bare forretningsmodell for utstyret sitt. Du kan fortsatt kjøpe en ny DirecTV DVR outright hvis du ber om det. Men DirecTV ikke starte priser, og ifølge deres hjemmeside, "utstyr koster ... kan være betydelig." For omtrent samme pris som ned betaling på en leid R22, kan du kjøpe en R10 DVR.