DirecTV DVR Tips og triks

DirecTV DVR Tips og triks


Mange funksjoner er tilgjengelig for å hjelpe deg å få mest mulig ut av seeropplevelsen med DirecTV DVR. Tilgang og bruk av dem er enkel og grei etter at du har blitt kjent med hvordan de fungerer.

Direktesending Recording

Når du planlegge innspillingen av en direktesending opptak, vises en melding på skjermen som spør om du ønsker å utvide opptakstiden. Standardinnstillingen strekker opptak med 30 minutter, men du kan endre filtypen til alt fra 1 minutt opp til 3 timer.

TVmail

Med TVmail funksjonen, kan du få viktige kunngjøringer umiddelbart. Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen og velg "TVmail." Når nye meldinger er tilgjengelig, vises en mail ikonet i kanalbanneret når tuning til noen kanal.

aktiv Channel

Trykk på "Aktiv" -knappen på fjernkontrollen for å vise nyttig, up-to-the-minute informasjon, inkludert en fem-dagers værvarsel for ditt område, lotteri tegning resultater og horoskop.

Økt kapasitet for opptak

Innspillingen kapasitet på noen DirecTV DVR kan utvides ved hjelp av eksterne harddisker koblet til DVR eSATA-port. Seagate og Western Digital tilby harddisker med 500 GB og 1 TB kapasitet og eSATA-kontakter som arbeider med disse DirecTV DVR. Slik kobler du en ekstern stasjon, slå av DVR ved å trekke ut strømledningen. Finn eSATA-porten på baksiden av enheten, og koble en eSATA-kabel. Koble den andre enden av kabelen til den eksterne harddisken og slå på harddisken. Plugg i DVR strømledningen, og slå den på. Den eksterne harddisken vil erstatte den interne harddisken for opptak.

DoublePlay

Denne funksjonen gjør at du kan se to programmer som er på samtidig; det er utrolig lett å bruke. Mens du ser på et program, trykker du på pil ned på fjernkontrollen. Trykk på pil ned igjen for å velge et annet program på en annen kanal. For å bytte mellom programmer, bruk pil ned. Du kan pause eller spole tilbake enten program slik at du ikke en glipp av et minutt av handlingen.

DVR Scheduler

Du kan stille inn DVR fra hvor som helst med en mobiltelefon eller en datamaskin. Registrer ditt DirecTV konto på nettet, logge seg på TV-oppføringer siden eller gå til m.directv.com på din mobiltelefon. Søk etter showet du vil ta opp. Etter at du har valgt showet som skal tas opp, er du ferdig.