Hvordan lage elektronisk musikk

Hvordan lage elektronisk musikk


Sjangeren elektronisk musikk startet som en undergrunnsbevegelse, men har bygget en følgende i løpet av årene som støtter en avant-garde kultur. Elektronisk musikk har tillatt millioner for å legge sin kreativitet til mix uten å bruke år på å studere et instrument først.

Bruksanvisning

1 Lag en drivende beat. Kjernen i elektronisk musikk er en godt definert fire / fire beat. Trommeprogrammering setter tonen for sangen ved å feste en kontinuerlig dunk hele sammensetningen. Elektronisk musikk har fått kommersiell suksess ved å spille på driving beat og infusjonen pop tekstene til en sang med enkle akkorder. "Endelig" av Ce Ce Penniston ville være et godt eksempel på elektroniske påvirkninger i mainstream musikk.

2 Bli med en elektronisk musikkmiljøet. Dette kan være på nettet eller på et møtested for den lokale undergrunnsmusikkmiljøet i byen. Oppslagstavler gi en mulighet til å få ideer og prøve nye ting med et publikum som er åpen for denne sjangeren av musikk. Lokale klubber som tiltrekker elektroniske musikkentusiaster har ofte gjengangere som danner allianser og kan bli partnere i etableringen av elektronisk musikk.

3 Legge til lag av fører takt som er nevnt i trinn 1. Dette er en teknikk som ofte skiller lyden av en artist fra hverandre. Noen kunstnere presentere rockeelementer som hvirvlende gitarer, mens andre lag sine lyd med R & B-elementer. Dette avhenger alt av stilen og eksperimentell art kunstneren. Unn sangen som en kake med lag og ising består av forskjellige lyder.

4 Komponer en enkel krok. Elektronisk musikk er en kombinasjon av flere enkle musikalske komponenter. Sluttresultatet er en helt ny skapning av beats og musikk. Elektronisk musikk er ikke en sjanger som sanger vanligvis har tankevekkende tekster. Noen artister, som Madonna, har brukt elektronisk musikk som et redskap for "message" sanger. Uavhengig av tone, enkle kroker er et sentralt element for å holde sangen flytte for sin kjerne publikum. Sterke, sjelfulle stemmene fungerer godt i krokene, men å være kreativ med en krok stil vil lønne seg til slutt.

5 Låne fra andre sjangere. Elektronisk musikk kan smitte over på mange andre sjangere. Dette er fordi elektroniske artister lett låne fra andre sjangere for å gjøre det elektronisk lyd. Rock, blues, R & B og selv gospel kan sette mot elektronisk lyd og opprette en ny musikalsk landskap.