Den gjennomsnittlige Miles for en 225 / 40R18 dekk slitasje Replacement

Den gjennomsnittlige Miles for en 225 / 40R18 dekk slitasje Replacement


Kvalitet dekk er utformet med stor omhu og kan gi tusenvis av miles av pålitelig service. Antallet miles kjøre på dekkene før de må byttes ut varierer. Levetiden til 225 / 40R18 avhenger av de faktiske forholdene i deres bruk, kjørevaner, service praksis, forskjeller i road egenskaper og klima.

Tire levealder

Den gjennomsnittlige anslaget for disse dekkene er 50.000 miles. For maksimal nytte, må de vedlikeholdes riktig. De bør være riktig oppblåst som for dette dekket er mellom 35 og 40 psi avhengig av produsent. Riktig mengde luft hjelper dekkene slites lengre, forebygger ulykker og forbedrer drivstofføkonomien.

Les info

Riktig kjøretøy lasting er viktig og konkret for å merke og modell av kjøretøyet. Denne informasjonen er vanligvis funnet på klistremerke på innsiden portkanten, dør post eller hanskerommet. Dette klistremerket vil indikere dekktrykket som kreves for både foran og bak dekk.

Tread Wear

Mengden av slitasje indikerer også om ikke å skifte dekk. Avhengig av merke og type dekk. dekkslitasje indikator er en nyttig guide. Noen merker av dekk har innebygd slitasje barer. Når disse linjene er slitt ned til 1 / 16th av en tomme, er det på tide å skifte dekk.