De tingene du kan gjøre med mobiltelefoner

De tingene du kan gjøre med mobiltelefoner


Moderne mobiltelefoner er utstyrt med et bredt spekter av innovative applikasjoner. Mange elever, foreldre, fagfolk og bedriftseiere avhengige av sine mobiltelefoner på en daglig basis for å utføre oppgaver som normalt vil begrense dem til en klumpete laptop eller stasjonær datamaskin. Mobiltelefoner i dag har samme kapasitet for data, og de kan også brukes til å synkronisere alle dine gadgets hjemme.

Veibeskrivelse og Steder

Mobiltelefoner kan utføre de samme standardfunksjoner som navigasjonssystemer. Du kan finne bedrifter og lytte til retninger lese høyt mens du kjører. Du kan også bruke navigasjonsprogrammer til å spore telefonen. Dette er et populært alternativ for foreldre til tenåringer og fjellklatrere som vandre i øde steder.

synkronisering

Hvis du tilbringer mesteparten av tiden borte fra hjemmet, kan du ha en vanskelig tid etter din favoritt TV-show. Hvis du er villig til å betale for mobil-TV på mobiltelefonen din, kan du ta opp og spille av dine viser rundt din personlige tidsplan. Medie utvalg går utover tv. Du kan streame musikk fra din personlige iTunes-konto og en rekke tilgjengelige satellitt radiostasjoner eller lytte til online podcaster. Hvis du liker å ta bilder og filme video feeds med kameraet som er innebygd i mobiltelefonen din, kan du sende filene direkte til din hjemme-PC eller legge dem ut på din foretrukne nettsteder for visning av familie og venner.

intranett

Mobiltelefonene blir stadig sammenlignes med bærbare datamaskiner. Du kan legge ut på bloggen din og sende e-post. Du kan ha nyheter, lager og oppdaterte værmeldinger tekstet til telefonen. Hvis du er bekymret for å bli sittende fast i rushtrafikken, kan du enkelt dra opp dagens trafikkforhold i ditt område. De fleste mennesker ikke har nok ledig tid til å klippe kuponger lenger. Selv om du klippet ut kuponger, kan du ikke alltid har dem på hånden for tilfeldige siste liten-kjøp. Mobiltelefonen kan laste ned elektroniske kuponger, og du kan presentere dem i registeret ved hjelp av telefonen, uten behov for konvolutter eller skrivere.

Personlig og Business

Administrere personlige og forretningsmessige forhold og gjøre livet litt enklere med diktafoner og programmer som sender ut påminnelser for deg selv og dine ansatte eller ektefelle. Hvis du alltid er på farten, men du ønsker å komme i form, kan telefonen hjelpe deg med å administrere dine personlige fitness rutiner.