De beste Tåkelys å kjøpe for pengene

De beste Tåkelys å kjøpe for pengene


Nesten hver driver på et eller annet tidspunkt har kjørt gjennom veldig tykk tåke eller under en tung regnstorm, og har hatt problemer med å se mer enn et par fot foran dem. På grunn av disse forholdene, har bilprodusentene begynt å installere tåkelys på biler som tillater føreren å se bedre under dårlige forhold med dårlig sikt. Det finnes en rekke tåkelys på markedet i dag.

Hella

Hella produserer et utvalg av både kjørelys og tåkelys og er kjent for sin design, engineering og kvalitet. FF serien er en av de mest populære tåkelys på markedet. Den Hella 500 har en robust konstruksjon og bruker en dampbelagt reflektor og halogenpærer. Pakkene starter på $ 89,95 per oktober 2010, og inkluderer to lamper, to pærer, to stein skjold, farge-belagt ledningsnett og en opplyst vippebryter.

Vision X

Vision X produserer en linje av halogen-serien tåkelys i forskjellige former, størrelser og design som de fire-tommers chrome 55-watts halogenpunktstråle og seks-tommers 100-watts halogen euro strålen. Disse lampene er utformet med herdet glass linser, multi-overflate reflektorer og høy watt kvarts halogenpærer. Vision X tilbyr en ett års garanti på lampen samt pærer. Prisene starter på $ 100 som av oktober 2010.

Spyder Tåkelys

Spyder har tåkelys som er helt tilpasset bygget for en sømløs passform. Designet er utformet for en unik front-end utseende og hvert sett leveres med et ledningsnett, monteringsutstyr og en i førerhuset bryter. Enhetene er også vær-forseglet for å holde fuktighet ute og kommer med gult eller klare linser. Prisene starter på $ 52 som av oktober 2010.