De beste 8x42 kikkert

De beste 8x42 kikkert


Enten du planlegger å bruke kikkert for fugletitting, jakt eller bare observere naturen, ha de riktige drevet optikk er viktig. For disse formålene, er et sett med 8x42 kikkert ideelt. De har akkurat den rette mengden av forstørrelse for å kunne se fjerne objekter i stor detalj samtidig være rimelig. Det er mange forskjellige optiske merker som gjør 8x42 kikkert, men det er noen modeller som har blitt vurdert topp utøvere fra Field og Stream og andre jakt / fugletitting publikasjoner.

REI XR 8x42

Kikkerten har blitt felt testet av den beste og gjennomgått strenge standarder av Backpacker Magazine. De ble funnet å være best når det gjelder lesbarhet, ytelse i dårlig lys og total distanse. Under testen, var de i stand til å plukke ut klatrere på en fjellvegg som ligger nesten en mil unna, og i dårlig lys.

Disse lette, men kraftige kikkerter har en slektning 27 på lysstyrke, som står for sin ytelse på mindre enn ideell lys. Sammenlignet med andre lignende modeller, er prisen mye mindre enn du forventer, med en utsalgspris prislapp på mindre enn $ 200.

Zeiss Victory FL 8x42

Flere testere, inkludert 24HourCampfire.com kåret til Zeiss Victory FL 8x42 best i klassen for en rekke årsaker. Selv om disse er priset høyere enn andre sammenlignbare kikkerter på markedet, er det mye av verdi pakket inn i denne modellen.

Verdt å merke seg i gjennomgangen var at brukerne ikke led belastningen på øynene, selv etter langvarig bruk, samt ytelse i dårlig belysning og generell klarhet. Tidligere modeller fra Zeiss ble ansett for å ha ubehage øye kopper med lesere, men selskapet løst dette problemet med Victory FL-modeller.

Swarovski EL 8.5x42

Denne modellen fra Swarvoski anses å være blant eliten i denne klassen av kikkert av flere grunner. Først når det gjelder objektiv klarhet og kvalitet, Swarovski, den berømte krystall maker, har liten konkurranse. Selv om disse kikkert er blant de dyreste på markedet, gjør de tilbyr uslåelig klarhet og ytelse.

Vurdert av anmeldere på 24HourCampfire.com som blant de åtte beste 8x42 kikkert i verden, ble det hyllet for gummi eksteriør, mangel på belastningen på øynene etter langvarig bruk og generell lav vekt og kompakt. Én ulempe Kritiker var at det ikke var så sterk som Zeiss modellen, men det kom nær.