Carfax Alternatives

Carfax Alternatives


Carfax er sannsynligvis den mest populære bilen historie rapporteringstjenesten brukes når du kjøper en brukt bil. Det gir nyttig informasjon for å hjelpe forbrukerne ta kloke bil kjøp beslutninger. Selv om dens popularitet har alt, men endret vårt vokabular når det refereres til bil historie rapporter, det finnes alternativer til den Carfax rapport. Carfax er ikke den eneste leverandør av brukte bil historie rapporter.

Andre bil historie Reporting Services

Tjenester som Carproof.com og Experian er Autocheck.com er Carfax konkurrenter. CarProof er spesielt populær i det kanadiske markedet, fordi det gir mer grundig informasjon om kanadiske biler. Autocheck konkurrerer med Carfax for den amerikanske bilen kjøpe publikum. Gebyrene for disse rapportene varierer i pris, avhengig av antall rapporter kjøpt på en gang. Det er imidlertid gratis alternativer for å finne bilen logginformasjon som er nevnt nedenfor:

Bilhold Informasjon

Ved å besøke Department of Motor Vehicles nettside, kan bilkjøpere finne grunnleggende informasjon som juridisk eierskap og antall heftelser. Det er godt å sikre bilen er kjøpt fra den rettmessige eieren. Hvorvidt bilen har heftelser kan eller ikke kan gjøre en forskjell. Vanligvis eieren betaler av utestående heftelser fra inntektene av salget. For mange eksisterende heftelser på en bil, men kan være grunn til bekymring.

VinCheck for Clear Tittel

Det er en gratis tjeneste som heter VinCheck som vil bistå i å samle informasjon som vanligvis finnes på en Carfax historie rapport. Denne Carfax alternative sjekker for kjøretøyspesifikk informasjon for å avgjøre hvorvidt bilen har en fri og klar tittel og om bilen var oppført som forsikringsselskapet berging.

Sikkerhet og pålitelighet Vurderinger

Sikkerhet og pålitelighet informasjon finnes på Carfax nettsiden, og informasjonen er gratis. Karakterene tillate brukere å begrense deres bil-kjøp spillefeltet til bare de kjøretøyer som oppfyller kjøperens sikkerhet og pålitelighet.

Vehicle Fuel Efficiency Informasjon

Regjeringen i USA gir en omfattende database med drivstoffeffektivitet informasjon. Denne informasjonen hjelper bilkjøpere avgjøre om bilen de vurderer er en gass Guzzler eller en kostnadseffektiv drivstofføkonomi modell. Det er ikke lurt å kjøpe en bil på grunn av en "stor", bare for å finne ut at det vil koste dyrt i drivstoff i løpet av årene som kommer.

Vehicle Tilbakekalling: Internet Autoguide

Forbrukerne kan dra nytte av Internett Autoguide kjøretøy tilbakekalling informasjon. Å ha en trykt rapport av kjøretøyet minnes er en fin måte å sikre at alle kjøretøy minnes har blitt erstattet og reparert før du kjøper bilen.