Canon FS11 Spesifikasjoner

Lansert i januar 2008, kommer Canon FS11 digitalt videokamera med en rekke funksjoner, blant annet stillbilde evne og innebygd Flash-minne. , CNET Anmeldelser elektronikk gjennomgang nettsted, roste standard-definisjon videokamera for sin innebygde mikrofonen og kompakt design, men kritiserte den for sin videokvalitet og mangel på en optisk bildestabilisator funksjonen.

Dimensjoner, Display og Strøm

Canon FS11-videokamera er 2,3 inches bredt, 4,9 inches dyp og 2,4 inches høy og veier 9,2 oz. Den har en 2,7-tommers tynn-film transistor aktiv matrise LCD-fargeskjerm, som viser at 123.000 piksler oppløsning, og en USB-port for å overføre filer til en PC. Den FS11 kommer med et Canon BP-808 oppladbart lithium-ion batteri for mobil kraft, men har også en strømadapter som kobles til en standard stikkontakt for stasjonær strøm.

Egenskaper

Canon FS11 fungerer som en 1,1-megapiksel videoopptaksenhet og som en 0,8-megapiksel digitalkamera. Kameraet har en 2,6 mm-96.2 mm F / 2,0 til 5,2 zoomobjektiv som er i stand 2,000x digital zoom og 37x optisk zoom. De FS11 poster i standard play (SP), Long Play (LP) og utvidet play (XP) moduser, som justerer enhetens opptakshastigheter og gir ulike mengder opptakstid. Når du bruker enheten som et digitalt kamera, er maksimal lukkerhastighet 1/2000 av et sekund.

Minne, Shooting Modes

Utstyrt med 16 GB internt minne, støtter Canon FS11 SD- og Multimediacard-minnekort for utvidet minne. Med en innebygd bildestabilisator, gir kameraet en rekke skyteprogram moduser, inkludert snø, strand, sport og solnedgang. Den FS11 gir innstilte hvitbalanse kontroller, for eksempel dagslys og kunstlys, og programmert og automatiske eksponeringsinnstillinger. Videokameraet gir også flere spesialeffekter opptaksmoduser, som sepia, mosaikk og svart og hvitt. Digitalkameraet aspektet av FS11 tilbyr automatisk eksponering bracketing, serieopptak og ni autofokuspunkter.

Blandet

Canon FS11 er kompatibel med personlige datamaskiner som kjører Microsoft Windows 2000 med Service Pack 4, Windows XP med Service Pack 2 og Windows Vista operativsystemer og Apple Mac OS X 10.3 og 10.4 operativsystemer. FS 11 er utstyrt med en selvutløser som tilbyr 2- og 10-sekunders intervaller, kan du søke innholdet med dato, kalender og tidslinje kriterier. Videokameraets XP opptaksmodus poster med en hastighet på 9 megabit per sekund, sin SP-modus på 6 Mbps og dens LP modus på 3 Mbps. Den FS11 lagrer videofilene i MPEG2-format og stillbilder i JPEG-format.