Bruksanvisning for Olympus kamera Fe-310

FE-310 er et kompakt digitalkamera fra Olympus som har en åtte megapiksler og 5x optisk zoom. Objektivet har digital bildestabilisering for å hjelpe til med kamerarystelser. Den 2,5-tommers LCD-skjermen er utstyrt med bakgrunnsbelysning Boost for å hjelpe fotografen ser det i og med sterkt lys. Den innebygde Hjelp-kan nås ved å trykke på en knapp, tilbyr tips om hvordan du kan bruke kameraet bedre og hva betyr innstillingene. FE-310 kjører på to AA-batterier og bruker xD-minnekort.

Bruksanvisning

1 Roter modushjulet på toppen av kameraet til å velge en av de 17 sceneinnstillinger i kameraet, for eksempel nattportrett, Sport eller innendørs. For å velge en scenemodus, kan du bruke opp og ned pilene for å finne det du vil ha fra displayet, og trykk "OK".

2 Juster zoom ved å trekke i den lille spaken på toppen av kameraet for å zoome inn eller skyve på den for å zoome ut.

3 Trykk lukkerknappen halvveis ned og se på displayet. Når det blinker grønt, er kameraet fokusert. Hvis den blinker rødt, refokusere.

4 Trykk på utløserknappen for å ta et bilde. Trykk på avspillings pilen på baksiden av kameraet for å vise bildet du tok.

Hint

  • Bruk guiden på programhjulet for å ha kameraet hjelp med bestemte opptaks behov, for eksempel lysere gjenstand eller skyte inn bakgrunnsbelysning. Trykk "OK" for å ha kameraet justere innstillingene for det aktuelle bildet.