Bør jeg få en bærbar GPS eller en bygget inn i en bil?

Vei GPS Priser

Du kan kjøpe en brukt bærbar navigasjon for under $ 100 for bilen din. Hvis du kjøper en splitter ny bil og ønsker et navigasjonssystem, du vanligvis må gå med en top-of-the-line modellen og pakker som du kanskje ikke trenger. Dette kan koste deg tusenvis av dollar. I tillegg oppdaterer navigasjon for et innebygd system ofte krever kjøp av en oppdatert CD.

Faktor i Mobilitet og Convenience

En bærbar GPS kan flyttes fra bil til bil eller tatt med deg mens fotturer. Selv om en innebygd GPS kan ikke flyttes, er det beleilig plassert i bilen. Den innebygde alternativet gir også en større bildeskjerm, hjelper deg å finne veien uten distraksjon. Mange innebygde GPS-systemer også tjene som en DVD lesbar stasjon (du kan se filmer når bilen er parkert).

Bunnlinjen

Avgjør om du bør få en bærbar GPS eller en som allerede er bygget i ved å bestemme kostnader og bekvemmelighet. Hvis du bare har én bil, og har råd til muligheten for en innebygd modell, vil kjøpet være fordelaktig. Hvis du ønsker å spare penger og ville nyte allsidighet av den mobile GPS, kjøpe en som betjener alle dine behov.