Hvordan velge riktig LCD TV

LCD-TV gir forbløffende bildekvalitet, spennende og funksjonelle egenskaper, og slank design som passer godt inn i ethvert interiør. Kjøpe en ny HD-TV kan være forvirrende og frustrerende for noen. Shopping for en LCD-TV er aldri så enkelt som å gå inn i butikken og forlate med en TV. Å velge riktig LCD tar forskning, budsjett og tid.

Bruksanvisning

Velge en LCD TV

1 Forskning TV-merker og dagens LCD-teknologi. Merkenavnet er alt når det kommer til HDTV. Som tidene forandrer seg og teknologien utvikler seg, merker som en gang ble ansett som den beste er kanskje ikke når du kjøper en TV. Sony, LG og Samsung er de høyest rangerte merkevare LCD-produsenter i 2009, ifølge Cnet.com. De gir det siste innen teknologi og tilbyr den beste bildekvaliteten i sin kategori.

2 Unngå budsjett kjøpe LCD-TV. Tidlig på, kjøpe en generisk merke TV ville spare mer penger enn det ville i dag. En Sony 40 tommer KDL-40V 5100 selges for ca $ 999,99. Vizio 42 tommers SV420M, en mindre kjent merke med lignende funksjoner, selger for rundt $ 849,99. Fordelene ved å eie merkevarer TV er vel verdt de ekstra pengene.

3 Velg en velkjent forhandler. Kjøpe en TV på nettet kan spare deg noen få dollar, men lokale forhandlere tilbyr mer service og er enklere å forholde seg til hvis noe skulle gå galt. Kunnskapsrike selgere er en annen fordel av å handle lokalt. Prøv å finne en butikk som betaler sine ansatte en provisjon på TV. De er ofte den mest kunnskapsrike og deres paychecks avhenge av kundetilfredshet.

4 Lytt til salg person. Hvis du har valgt et hederlig forhandler med utdannede medarbeidere, kjøpe fra dem. Gode ​​selgere vil forklare forvirrende teknologi i forståelig språk, og de har omfattende kunnskap om trender i bransjen.

5 Finne ut budsjettet før du går til butikken. TV-ene er sjelden solgt alene. Planer om å kjøpe kabler, tilbehør, serviceavtaler og andre tilleggsprogrammer før du tar turen. Du vil unngå overraskelser ved utsjekking.

6 Kjøp en serviceavtale. En serviceavtale vil avskrekke noen uventede reparasjonskostnader og garanterer lang levetid på LCD for livet av avtalen. Noen forhandlere tilbyr årlig forebyggende vedlikehold, som vil mer enn å betale for kostnadene ved tjenesteavtalen.