Blackberry I8330 språkproblemer

Blackberry 8330 smarttelefon operativsystem kommer i en rekke språk, slik at du kan tilpasse din erfaring til din smak. Hvis du har valgt språk starter opplever problemer, kan du alltids prøve å få opp en ny. Hvis filene som styrer språket er korrupte, må du laste en del av programvaren i enheten.

Endre språket

Hvis enheten har bare endret standardspråket på egen hånd, må du navigere gjennom 8330 Alternativer-menyen for å endre det tilbake. Klikk på verktøyikonet (et tannhjul-ikonet på noen versjoner av Blackberry programvare) for å få opp menyen Alternativer. Velg språket alternativ fra listen, og trykk deretter på "Meny" -knappen på neste skjerm. For å endre inndataspråk, i stedet for skjermspråk, trykk på "Meny" -knappen etter å ha rullet ned til feltet Innskrivingsspråk. Velg ønsket språk fra listen som vises, og trykk deretter på "Meny" -knappen og velg "Lagre".

Fikse et programvareproblem

Hvis språket du har valgt ikke gjengis eller å sette inn riktig, må du gjøre litt feilsøking på enheten. Først, ta ut batteriet i noen sekunder, og deretter plassere den tilbake igjen. Denne type reset vil klare opp noen mindre programvare glitches som forårsaker problemet. Hvis dette ikke fungerer, prøv å utføre sikkerhetstømming fra menyen Security. Dette vil slette alt på enheten og returnere den til fabrikkinnstillingene. (Sørg for å sikkerhetskopiere informasjon ved hjelp av Blackberry Desktop Software før du utfører denne oppgaven.) Hvis sikkerhets tørke ikke løser problemet, kan du også laste inn hele operativsystemet ved å laste ned og installere den nyeste programvarepakken fra den trådløse transportør og installere det på din PC. Deretter velger du Oppdater i Blackberry Desktop Software, velg Vis Andre versjoner og installere den versjonen du nettopp lastet ned. Dette bør klare opp eventuelle problemer med programvaren på enheten.

Innhenting ekstra språkpakker

Din mobiloperatør kan tilpasse sine Blackberry-programvarepakker for å inkludere en rekke forskjellige språk. De fleste vil tilby en engelsk-eneste alternativet, en multi-språk alternativet som inkluderer de fleste vesteuropeiske språk, og en East Asia alternativ som inneholder en rekke asiatiske språk. For å få disse språkpakkene, eller andre språkpakker som operatøren din støtter, må du besøke din mobiloperatør sin nedlastingsside og laste ned pakkene. Deretter kjører du filen du laster ned for å legge den versjonen av programvaren til din Blackberry Desktop Software.

Installere et nytt språk

For å legge til et nytt språk til din Blackberry, etter at du har lastet ned og installert programvaren inneholder språket til PCen, koble Blackberry til datamaskinen. Velg Programmer på venstre side av skjermen, og klikk deretter på det lille plusstegnet ved siden av Språk og inndata støtte. Klikk på det lille plusstegnet ved siden av språket du ønsker å legge til enheten, og klikk deretter på "Next". Når installasjonen er fullført, kobler Blackberry Curve og endre språket gjennom menyen Alternativer.

Legge til en Unupported Språk

Det kan være lurt å legge til et språk som din mobiloperatør støtter ikke, men at en annen transportør gjør. Blackberry hjemmeside inneholder en liste over sine teleoperatører fra hele verden, som linker til programvarepakkene som støttes av disse bærere. Når du laster ned og installerer ønsket programvarepakken, må du gå inn på c: \ Program Files \ Common Files \ Forskning mappen i Motion \ Apploader katalogen og slette eller endre navn på Vendor.xml filen. Deretter legger du i Blackberry Desktop Software som du normalt ville og språket bør være tilgjengelig.