Betyr Midomi Arbeidet med en iPod?

Midomi er en søkemotor som kan identifisere sanger fra spilles lyd. Midomi tilbyr et program for iPod touch kalt Soundhound som kan identifisere sangtittel og artist i forbindelse med en sang. Soundhound er en betalt program som du kan laste ned og installere på din iPod touch direkte fra Apples App Store.

Soundhound

Den Midomi Soundhound programmet bruker iPod touch innebygd mikrofon for å identifisere kunstnere og sangtitler forbundet med titusenvis av sanger. Det krever at du nynne, synge eller spille av en del av en sang. Soundhound identifiserer deretter sangtittel og artist innen ca 10 sekunder. Programmet lar deg også søke etter sanger ved å skrive inn en artist eller sangtittel i søkemotoren ved hjelp av iPod touch virtuelle tastaturet.

nedlasting

For å laste ned Soundhound-programmet på iPod touch, trykker du på "App Store" ikonet fra iPod touch startskjerm. Trykk på knappen "Søk" og skriv "Soundhound" i søkefeltet. Trykk på "Soundhound" program for å vise en beskrivelse av programmet. Trykk på prisen ikonet, som på tidspunktet for offentliggjøring lese "$ 6,99," deretter på "Kjøp nå" ikonet for å kjøpe og installere Soundhound på iPod touch.

finne Songs

Etter å ha installert programmet på iPod touch, trykker du på "Soundhound" -ikonet fra startskjermen på enheten. Trykk på «Hva er den sangen?" ikonet, og deretter synge eller nynne sangen du vil identifisere. Alternativt kan du identifisere musikk fra selve sangen som spilles på radio eller TV.

Kjøp sanger

Søknaden også direkte grensesnitt med iTunes Store. Etter å identifisere en sang, trykker du på "Play" -ikonet i programmet for å starte streaming avspilling av en 30-sekunders sang forhåndsvisning. Hvis du vil kjøpe sangen, trykker du på "Last ned på iTunes" -knappen. Programmet viser prisen på sangen; Trykk på prisen ikonet, og deretter trykker du på "Kjøp nå" -ikonet for å kjøpe sangen. Soundhound overfører automatisk den kjøpte sangen til iPod touch musikkbibliotek.