App Funksjoner for Apple iPod Touch

Apples iPod Touch, eller iTouch, har mange likheter med iPhone. Mens iTouch er ikke teknisk sett en mobiltelefon, kan den brukes for ansikt-til-ansikt video chatting og utallige andre programmer, inkludert nettsurfing, musikk, filmer og daglig organisering. I likhet med iPhone, er det en endeløs liste av programmer eller programmer, tilgjengelig for iTouch.

grunn~~POS=TRUNC Apps

Du kan være umiddelbart engstelig for å laste ned nye programmer til iPod Touch så snart du får det, men Apple laster enheten med en rekke praktiske apps for umiddelbar bruk. Denne listen inkluderer e-post, Safari nettsurfing, App Store, iTunes, kart, en fotofremviser, YouTube og taleopptak. Med e-app, kan du sende og motta e-post og til og med se vedlegg. Safari nettleser lar deg surfe på Internett når du er i en Wi-Fi-sone, mens Photo Viewer lar deg organisere bildene du tar med iTouch-kamera i et bibliotek. Med kart funksjoner, vil du ha alle fordelene med et GPS-system, inkludert veibeskrivelse til hvor som helst du ønsker å gå.

Ansiktstid

Mens iTouch ikke kan brukes til tradisjonelle telefonen ringer, gjør sin Facetime videochatting program å holde kontakten med andre iTouch brukere enkle. Mens iTouch har en bakmontert kamera som iPhone, en andre, er front-mot kamera brukes for Facetime. Når du kobler til en annen iTouch brukeren gjennom dette programmet, vil du være i stand til å se og høre dem snakke som de ser og hører deg. Hvis du ønsker å vise personen du chatter med hva du ser, bare trykke på en knapp for å bytte til bakmontert kamera.

Spillsenter

The Game Center-programmet kommer allerede lastet inn på iTouch, og gir deg umiddelbar tilgang til en spillenettverk som du kan nyte med andre iTouch brukere. Her kan du spille spill enkeltvis eller mot andre og deretter sammenligne poengsummer og prestasjoner. Denne applikasjonen vil avgjøre skryte blant som gamer er best ut av din gruppe venner. Game Center har en rekke spill, inkludert racing spill og brettspill.

App Store

Gjennom App Store-ikonet på iTouch vil du ha kontakt-of-a-knapp tilgang til flere hundre tusen apps. Noen apps er gratis og andre koster penger, men så lenge du er i en Wi-Fi-sone kan du raskt laste dem ned til den håndholdte enheten. Apples Genius programmet gir deg en liste over anbefalte apps basert på programmene du allerede har lastet ned. Vanlige søknadskategorier inkluderer sosiale nettverk, spill, musikk, reise og fitness.