Anbefalte Stativer for 20X80 kikkert

Anbefalte Stativer for 20X80 kikkert


Kikkert med en kraft på 20 x 80 er kraftige og er for det meste laget for amatørastronomer, selv om de også kan brukes til langtrekkende jakt, fugletitting og overvåking. På grunn av kraften i zoom, selv små bevegelser forårsaket av ustø hender kan forstyrre bildet til et punkt der det ikke kan være nyttig, slik at en rekke stativer har blitt utviklet for å forbedre funksjonaliteten til kikkerten. Disse stativer kan variere i størrelse og kvalitet, og det er viktig å få riktig standpunkt, som selv en lettversjon av 20 x 80 kikkert kan veie mer enn fem pounds.

Garrett Series 3000 Tripod + panne

Svært holdbar samt allsidig, er Garrett Series 3000 laget av kraftig aluminium og det er gummigrep på to av de tre ben. Grunnen til det ene beinet har ikke et gummigrep er å lette skyve stativet for justering og reposisjonering. Stativet er også nyttig for folk med et digitalt kamera eller andre typer visning utstyr. Dette gjør finne det rette syn på himmelen med et kraftig sett med kikkert og deretter bytter til et kamera uten å miste synet linjen mulig. Allsidigheten bidrar også imøtekomme brukere av ulike høyder, så stativet fullt ut kan strekke seg til en høyde på 78 inches, noe som betyr en særlig høy bruker ville ikke trenger å Bendt over hele tiden å bruke den.

Orion Paragon-Plus XHD Tripod og panne

Selv om ikke så sterk som den Garrett Series 3000, er Orion Paragon-Plus kan støtte de fleste 20 x 80 kikkert og har enkel montering og justering evner, selv om høyden bare fylte 67 inches. Selv om det er om en fot kortere enn Garrett, noen mennesker trenger et stativ for å nå seks og en halv fot, så det er fortsatt nok høy for generell bruk. Det er en rimelig medium-duty stativ.

Zhumell Astronomisk kikkert Tripod

En meget kraftig stativ, kan Zhumell holde opp til 25 pounds og er spesialdesignet for større kikkert. I stand til å utvide til 78 inches, er Zhumell også svært portabel, veier bare om lag sju og en halv pounds. Stativet kan brukes enkelt på fotturer eller camping turer, og tilbyr både portabilitet samt holdbarhet.