Alternativer for CP200 programmerbare knapper

Alternativer for CP200 programmerbare knapper


Den CP200 Bærbar radio er håndholdte toveis radio som markedsføres av Motorola. Dens design og enkel betjening gjør det ideelt for utdanning, gjestfrihet, medisinsk, detaljhandel, produksjon og sikkerhetsorganisasjoner. Radioen leveres med en rekke programmerbare funksjoner, inkludert to programmerbare knapper som kan forhåndsinnstilles til dine to mest brukte radiokanaler. Den CP200 radio er tilgjengelig i både fire-watts UHF og fem-watts VHF modeller og med enten fire eller 16 kanaler.

Sett Knapper til kanaler

Du kan stille inn på "+" og "-" knappene på siden av radioen umiddelbart få tilgang til de to kanalene du bruker mest. Vri kanalvelgeren til den kanalen du vil og volumkontrollen ved siden av den til ønsket volum. Trykk og hold nede "+" knappen på siden av CP200 til den piper. Denne knappen er nå satt til den kanalen og volum. Gjenta med "-" knappen. Du har nå to programmerte knapper.

Andre alternativer for programmerbare knapper

I tillegg til å programmere de to knappene til bestemte kanaler og volum, kan du programmere dem til å skanne radioens forhåndsinnstilte kanaler, squelch uønsket støy og for å slette uønskede kanaler fra de som har blitt forhåndsinnstilt. Denne funksjonen blir brukt når det er unødvendig taletrafikk i en av kanalene.

forholdsregler

Alle toveis radio kjøp krever en lisens og frekvens spesifikasjoner eller en toveis radio kopiere fra når matchende til andre walkie-talkies.