8902 HP Problemer

Hewlett Packard 8902 er et presisjonsmåle mottaker som brukes til å sende og motta en rekke radiosignaler og frekvenser. Det er en rekke kjente problemer og feilsøkingsmetoder knyttet til HP 8902-enheten.

Støyende Signal

En ustabil inngangssignal kan føre til at HP 8902-mottakeren til å støte på støy eller statisk på settet frekvens. Det finnes en rekke måter å feilsøke et støyende signal. En metode innebærer å kalibrere "IF Synkron detektoren" på enheten. En annen metode er å velge en bredere band frekvens ved å taste inn "4,4 SPCL" kommandoknappen på mottakeren.

Drifty Signal

En drifty signal oppstår når HP 8902-mottakeren ikke kan låse seg inn på et signal, og viser en feilmelding på displayet. Feilsøking en drifty signal innebærer å bruke "IF Gjennomsnittlig detektor" for å få en bredere måling båndbredde. Engasjere "IF Gjennomsnittlig detektor" ved å trykke på "AUTOMATISK DRIFT" tasten etterfulgt av "4,4 SPCL" -tasten på mottakeren.

måleproblemer

Problemer med å måle tilbake informasjon om et signal eller frekvens kan føre til at HP 8902 for å vise en advarsel eller feilmelding i displayet. Dette problemet oppstår når enheten opplever dårlige inngangssignalforhold eller en inkompatibel driftsfunksjon. Feilsøking en måling problem kan gjøres ved å kansellere ut funksjons forespørsler ved å trykke på "AUTOMATISK DRIFT" -tasten på mottakeren.