3500 Dodge Cummins Dash advarsler

Dodge 3500 er en av de mektigste pickup lastebiler tilgjengelig på markedet i dag. Sin 2010-modell ble også utgitt med doble bakhjul, hjelper det hale heavy-duty utstyr som trailere og femte hjulet RVs. Diesel alternativ Cummins kom som en drivverket oppgradering. Det finnes en rekke funksjoner som kommer standard med en Dodge 3500 og de fleste av disse funksjonene har egne dash advarsler for å sikre at føreren blir varslet hvis det er noen problemer på bilens utstyr.

Standarder

En Dodge er utstyrt med standard varsel og instrumentgrupper, som inkluderer turtelleren, turn-signal-lys indikatorer, bensinmåler, temperaturmåler og speedometer. Som med andre kjøretøyer, vil drivstoffindikatoren blinke og gi advarsel når systemet merker at drivstoff er lavt. En av de viktigste indikatorene for å se opp for er temperaturmåleren. Når en varsellampe vises på "H" på temperaturmåleren, dra over og stoppe umiddelbart for å unngå overoppheting av motoren.

Fire-Wheel-Drive Dash Indicators

En Dodge 3500 kommer med flere Dash Indikatorer knyttet til sin firehjulstrekk funksjonalitet. Disse lysene omfatter fire LAV, Electronic Throttle Control (ETC) lys, 4WD Indikator, 4WD Auto Indikator, den SERV (Service) 4WD, og ​​TOW / HAUL indikator. Den SERV 4WD er det viktigste faresignal for å se etter, så det indikerer at 4WD elektriske turnus er feil og må betjenes.

Spesielle Dash advarsler

Flere spesial Dash Advarsler kommer også standard med en Dodge 3500. Disse Dash advarsler inkluderer en bremsevarsellampe, en oljetrykkvarsellampe, en Tire Pressure Monitoring System, en feil Indicator Light, en Airbag varsellampe, en Blokkeringsfrie bremser Light, en overføring Temperatur varsellampe, en Seat Belt Reminder Light, et ladesystem lys, og en elektronisk stabilitetsprogram Indikatorlys. Alle disse Dash advarsler er viktig, da det representerer bestemte saker på bilens utstyr. Et kjøretøy eier bør søke hjelp av profesjonelle teknikere når en av disse Dash advarsler slås på.