2009 Honda Odyssey Spesifikasjoner

2009 Honda Odyssey Spesifikasjoner


The 2009 Honda Odyssey har en original utsalgspris på $ 26,355. Ifølge Edmunds, Odyssey gikk en større oppussing for 2008, slik at 2009 forblir stort sett uendret. Den eneste nye tillegg kommer til EX-L trim. Den 2009 EX-L har nå en standard strømliftgate og navigasjonssystemet har integrert Bluetooth-teknologi. The 2009 Odyssey kommer i syv trimme pakker: LX; EX; EX-L; EX-L med DVD; EX-L med DVD og navigasjon; Touring; og Touring med PAX dekk.

Motor og ytelse

Alle de syv trimme pakker kommer med en 3,5-liters V-6 motor. The 2009 Odyssey har en fem-trinns automatgir og alle de sju modellene har en trekkapasitet på 3.000 lbs .; Hver modell har en 21-gallon gass tank. Honda Odyssey blir 16 til 17 mpg i byen og 23-25 ​​mpg på motorveien.

interiør Spesifikasjoner

LX-modellen har plass til syv, mens de andre modellene kommer med plass til åtte. Klimaanlegg, cruise control og en CD-spiller radio er standard på alle modeller. Separat fører- og passasjer klima kontroller er standard en all trimme pakker unntatt LX. En DVD-spiller er standard på EX-L med DVD, EX-L og med DVD, EX-L med DVD og Navigasjon og begge Touring. Navigasjon er standard på EX-L med DVD og Navigasjon og på begge Touring.

utvendig Spesifikasjoner

Alle de syv trim linjer kommer med fire dører. Kjørelys er standard på Odyssey, mens automatiske hovedlys er standard på alle modeller unntatt LX. En hekkspoiler er standard på alle trimme pakker, men kraftskyvedører er standard på alle modeller unntatt LX. En kraftkoffertlokket er også standard på alle modeller unntatt LX og EX og elektriske speil og personvern glass er standard på alle modeller.

The Odyssey er tilgjengelig i åtte farger: Mørk Cherry Pearl; Bali Blue Pearl; Mocha Metallic; Silver Pearl Metallic; Skifer Grønn Metallic; Sterling Gray Metallic; Ocean Mist Metallic og taffeta Hvit.

Sikkerhet

Barnesikring dørlåser er standard på alle Odyssey modeller. Dørlåser og kjøretøy anti-tyveri-enheter er standard en alle modeller. Blokkeringsfrie bremser og elektronisk bremseassistanse er standard for alle trimme pakker. The 2009 Odyssey har antispinn og stabilitetskontroll system, og kommer med sjåfør, passasjer, side og andre rad kollisjonsputer.