2009 Ford Escape EPA gass kjørelengde Vurderinger

2009 Ford Escape EPA gass kjørelengde Vurderinger


Ford utstyrt 2009 Focus med en 2,5-liters rekkefiresylindret motor og forhjulsdrift som standard utstyr. Den XLS Manuell modell kom med en femtrinns manuell girkasse, men resten av Escape modellene rullet av samlebåndet med en sekstrinns automatgirkasse. Firehjulstrekk var et alternativ på alle modeller unntatt XLS Manual, og en 3,0-liters V-6 motor var ekstrautstyr på XLT og begrenset modeller.

Nye EPA Vurderinger

Når man snakker om Environmental Protection Agency kjørelengde rangeringer, huske på at i 2008 EPA forandret hvordan den beregner drivstofføkonomi. Under de nye drivstofføkonomi karakterer, er det estimert mpg lavere enn under den gamle formelen.

Escape MPG

To alternativer har innvirkning på gass kjørelengde: firehjulstrekk og den 3,0-liters V-6 motor. Basen XLS Manuell modell får 22 mpg i byen, 28 mpg på motorveien og kombinert 24 mpg. I XLS-modellen, som er det samme som XLS Manuell bortsett fra den har en sekstrinns automatisk girkasse i stedet for en fem-trinns manuell girkasse, tallene går ned litt til 20 mpg i byen, 28 mpg på motorveien og 23 kombinert. Men når du legger firehjulstrekk, faller mpg til 19 city, 25 highway og 21 kombinert. Tilsett 3,0-liters V-6 motor og de falle igjen til 17 mpg city, 24 mpg motorveien og 20 mpg kombinert.