Hvordan overføre kontaktinformasjon fra en iPhone til en ny iPhone

Hvordan overføre kontaktinformasjon fra en iPhone til en ny iPhone


En av de store fordelene med Apple iPhone er dens sømløs integrasjon med datamaskinen og data programmer du kan synkronisere, eller synkronisere, til enheten. Data, musikk og bilder kan lastes på din iPhone med bare et par klikk på datamaskinen. Med nyere generasjoner av iPhone blir utgitt hvert år, er denne funksjonaliteten spesielt praktisk for folk som ønsker å migrere sine data fra en iPhone til en nyere versjon.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes-programmet på datamaskinen. Koble din gamle iPhone til datamaskinen via USB-ledningen. En iPhone-ikon vil dukke opp i venstre kolonne i programvinduet iTunes, under "Enheter" overskriften.

2 Høyreklikk (Ctrl + klikk på Mac) på iPhone i "Devices" kolonnen. Velg "Back Up" fra flyout menyen som vises.

3 Koble fra iPhone etter fremdriftslinjen har indikert at handlingen er fullført. En melding vil vise at det er "OK ​​å koble fra".

4 Koble den nye iPhone til datamaskinen. Et vindu i programvinduet iTunes viser en melding som ber deg "Sett opp din iPhone" boksen. Denne meldingen vil indikere at en iPhone tidligere er synkronisert på datamaskinen.

5 Sjekk «Gjenopprett fra sikkerhetskopi av" boksen. Velg sikkerhetskopifilen du nettopp laget fra rullegardinmenyen til høyre side av skjermen. Vent til fremdriftslinjen for å fullføre handlingen. Dette vil indikere at kontaktene dine vil være klar for deg på den nye iPhone.

Hint

  • Selv om du utfører en iPhone-sikkerhetskopi vil tillate deg å overføre dine kontakter og telefoninnstillingene, vil du fortsatt trenger å synkronisere andre data, for eksempel musikk og bilder, gjennom den vanlige iPhone synkronisering prosessen.