2008 Jeep Wrangler Spesifikasjoner

2008 Jeep Wrangler Spesifikasjoner


2008 Wrangler er i de fleste henseender, identisk med den nylig redesignet 2007 modell. De to-dørs cowboy og firedørs Wrangler Unlimited var fremdeles tilgjengelig i X, Sahara og off-road Rubicon trimmer. Nytt i 2008 var en høyreratt Wrangler X. Bygd for off-road ytelse og robusthet, Wranglers tilbyr også mer for byen drivere.

Motor og girkasse

Alle 2008 Wranglers er drevet av en 3,8-liters V6-motor med 96 mm diameter og en 87 mm slaglengde, med et kompresjonsforhold på 9,6: 1. Motoren produserer 202 hestekrefter og 203 fot-pounds av dreiemoment. Wrangler er tauing og nyttelast er både 1 tonn. Drivstofføkonomi i byen er 15 miles per gallon, og det blir 19 på motorveien. En sekstrinns manuell girkasse leveres som standard, og en fire-trinns automatisk er valgfritt.

Suspensjon og håndtering

De Ubegrenset X og Sahara modeller er tilgjengelig med to- eller firehjulstrekk mens alle andre modeller tilbys bare med firehjulstrekk. Den Ubegrenset modellene har en 20-tommers lengre akselavstand enn de to-dørs modeller, noe som gir en jevnere kjøring og bedre kjøreegenskaper, men også et bredere svingradius: 54 versus 41 fot. De 10,2 inches av bakkeklaring og bratte inn- og utflygingsvinkler gjør Wranglers en god off-road valg. Oppgradert modeller, som Sahara, med kraftig suspensjon eller Rubicon, med off-road suspensjon, kan mestre de vanskeligste terreng. Alle har underkroppen beskyttelsesplater.

Interiør og Space

Interiøret i Jeep Wrangler er ikke så innbydende som mange SUVer, med vinyl seter og hard plast armlener. De to-dørs modeller sete fire passasjerer, og Unlimited modeller sete fem i to foran bøtte seter og en bakre benk. Alle modellene har 41 inches av foran hodet og benplass, og på baksiden er det 40 og 35 inches, henholdsvis. Lastekapasitet, med baksetet ned, er 56 kubikk inches i to-dørs modeller og 85 i Unlimited modeller. Standarden lydsystem er en AM / FM-radio med CD-spiller. Klimaanlegg er standard på Sahara, Rubicon og Unlimited X-modeller. Andre interiør alternativene inkluderer automatisk låser og vinduer samt et navigasjonssystem.

Sikkerhet

Alle Wranglers har fire hjul, anti-lock oppbremsing, antispinn og elektronisk stabilitetssystem som registrerer fishtailing eller mulig velt og korrigerer situasjonen ved å pulsere individuelle bremser. Alle setene har hodestøtter for å hindre nakkesleng. Kollisjonsputene foran er standard, mens side som er et alternativ. Alle setene har tre-punkts sikkerhetsbelter, og det er et barnesete anker.