2008 Honda Pilot Funksjoner

2008 Honda Pilot Funksjoner


Pilot er en mid-size sport utility vehicle (SUV) produsert av Honda Motor Company. Dens 2008 Pilot fortsatte den første generasjon linje av denne modellen, som begynte i 2002 og fortsatte frem til 2009, da det lansert en redesignet versjon. I 2008 kunne drivere velge mellom 12 stiler bygget på to modellseriene i denne SUV: entry-level EX modellen og EX-L-modellen som inkluderte ekstra fasiliteter.

drivverk

Både EX og EX-L-modellene kom utstyrt med en 3,5-liters V6 (sekssylindrede) motor, en 5-trinns elektronisk automatgir og en 24 ventil, svi-overhead cam elektronisk drivstoffinnsprøytning. Dette drivverket genererte 244 hestekrefter og aktivert 2008 Pilot å oppnå en maksimal tilhengervekt på 4500 lbs. Det er en to-wheel drive (2WD) og firehjulstrekk (4WD) alternativet.

Interiør

Begge de 2008 Honda Pilot modell linjer inneholdt de samme innvendige mål og tre rader med sitteplasser. Den totale lastevolum for begge modellene utgjorde 87,6 kubikkfot, med 15,9 kubikkfot plass å sitte bak tredje seterad. Disse dimensjonene gjør at 2008 Honda Pilot til sete åtte passasjerer med en total passasjervolum på 153 kubikkfot.

fasiliteter

Alle modeller og stiler av 2008 Honda Pilot kom utstyrt med standard funksjoner som klimaanlegg, elektriske vinduer og dører og nøkkelfri adgang. Honda også forbundet med en bakoverslepe hook-up til baksiden av Pilot. Standarden lydanlegg besto av en seks-plate, in-dash CD-veksler / spiller som pumpes lyd gjennom syv høyttalere. Avhengig av hvilken modell en sjåfør kjøpt, kan 2008 Honda Pilot tilbyr en rekke fasiliteter. Dette kan inkludere oppvarmet og avkjølt skinnseter, en makt moonroof, en anti-tyveri-enhet, en innebygd satellitt-radio system, en bak-underholdningssystem med en TV og innebygd DVD-spiller og et frontmontert navigasjonssystem.

Drivstofføkonomi

2008 Honda Pilot kjøres på blyfri bensin og inkluderer en 20,4 gallon drivstoff tank. Når du bruker 2WD, motoren oppnår en drivstoff rating på 16 miles per gallon under bykjøring og 22mpg under landeveiskjøring. 4WD reduserer drivstofføkonomi til 15mpg i byen og 20mpg på motorveien.

Sikkerhet

The 2008 Pilot kom standard med en firehjuls elektronisk automatisk bremsesystem (ABS), fører og passasjer, dør-side kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer, og gardinkollisjonsputer for baksetepassasjerene. Side-effekt barer også bidra til å beskytte fører og passasjerer.