Hvordan fikse en bulk i en Wheel

Hjulene er laget av metall, og kan derfor bli bulkete ved at den drives for nær fortauskanter, som løper over tung gjenstand, å kollidere med et annet kjøretøy, eller fra å bli skadet under et dekk endring eller mens et dekk er montert på hjulet. Siden hjul bulker ikke kan repareres på samme måte som metall bulker, andre trinn er tilgjengelig for å gjøre dem ser bra igjen. De fleste kan fikse en bulk i et hjul i løpet av få timer, avhengig av den eksakte type overflate satt på hjulene.

Bruksanvisning

1 Sand inne og opp til to inches rundt bulke med 220 sandpapir. Dette vil ikke sette dype riper på overflaten av hjulet, men det vil forberede overflaten av bulk for fyllstoffet.

2 Påfør en liten mengde filler til bulk, slik at det er helt fylt i. Bruk nalen til å bruke den og glatt det ut. La filler tørke i tretti minutter.

3 Sand fyllstoffet med 220 sandpapir for å jevne er i flukt med overflaten av hjulet, og deretter gå over hjulet med 400, 800 og deretter 1200 sandpapir. Hold sandpapir våt mens sliping ved å holde en løpende vannslange over det eller dyppe papir i en bøtte med vann. Skyll rattet og la det tørke helt.

4 Spray hjulet med maling som matcher finish. De fleste automotive butikker bære spray maling laget for hver type hjulet ferdig, så det er lett å finne en match. Holder boksen 6 til 8 inches fra overflaten og spray tre til fem tynne lag på overflaten.

5 Gå over hjulene igjen med klarlakk spray maling. Bruk tre tynne strøk og la hjulene tørke i tre timer før du håndterer dem.