2008 Honda Civic Specs

2008 Honda Civic Specs


2008 Honda Civic er en kompakt bil som er tilgjengelig i to-dørs coupé og firedørs sedan kroppen stiler med totalt 12 tilgjengelige versjoner. Den 2008 Civic har et bredt utvalg av funksjoner, inkludert tre typer motorer eller overføringer og et alternativt drivstoff kilde. De fem coupe versjoner av 2008 Civic har et originalt MSRP av $ 14,810 til $ 21,110 mens de syv sedan-stil samfunnskunnskap hadde en MSRP alt fra $ 15,010 til $ 29,500.

Styring

2008 samfunnskunnskap har mange fellestrekk med alle 12 modeller av Civic. De bruker alle forhjulstrekk med tannstangstyring. The Civic fjæring bruker frontmonterte struts og bakmonterte fjærer og støtdempere. Bilens stabilitet er forbedret ved hjelp av en frontmontert stabilisatorstag og doble triangelarmer bak suspensjonen. Bremsesystemet brukes på Civic er enten full skivebremser eller en kombinasjon av skivebremser foran og bak-montert trommelbremser. Alle 12 modeller av Civic gi en full fire-kanals anti-bremsesystem som gjør at hver brems å operere uavhengig for større bremseeffekt.

Motor

Den 2008 Civic bruker tre forskjellige motorer som gir sjåførene med forbedret drivstoffeffektivitet, makt eller fleksibilitet. Med unntak av de GX og Si-modeller, bruker Civic en 16-ventilers 1,8-liter, in-line firesylindret motor som produserer opp til 140 hestekrefter. Denne motoren har en estimert drivstofføkonomi av 26 mpg i byen og 34 mpg på motorveien. De tre Si versjoner av Civic bruker en kraftigere 2,0-liter, 16 ventiler, in-line firesylindret motor som har en maksimal effekt på 197 hk. Den tredje motoren tilgjengelig for 2008 Civic er svakere versjon av 1,8-liters motor som bruker naturgass som brensel. Selv om det har en lignende drivstofføkonomi vurdering det bare produserer 118 hk.

Egenskaper

Den 2008 Civic tilbyr tre typer overføring som inkluderer en fem-trinns automatiske, femtrinns manuell og sekstrinns manuelle girkasser med overdrive. 2008 linje med samfunnskunnskap tilbyr også muligheten til skinninteriør og GPS navigasjon. Det finnes også en mengde standard sikkerhetsfunksjoner inkludert sidekollisjons barer, kjørelys og kollisjonsputer. Civic har både sjåfør-og passasjersiden, front- og sidekollisjonsputer i tillegg til første og andre seterad overhead gardinkollisjonsputer. Et utvalg av dashbord og auditive varsel funksjoner er også standard på Civic. Disse funksjonene inkluderer advarsler for lavt drivstoff, lavt dekktrykk, oljetrykk advarsler og mer.