2008 Dodge Cummins Ytelse

2008 Dodge Cummins Ytelse


Cummins er et selskap som designer, bygger og selger diesel og naturgass motorer. Det startet i 1919 og fortsatt produserer kvalitet utstyr. Selskapet hovedkontor ligger i Columbus, Indiana men dens rekkevidde er en global ett. Heavy-duty utstyr er solgt i nesten alle land på kloden, takket være et forhandlernettverk som tall i løpet av 5000. Cummins bygger kraftige motorer for kraftige lastebiler, og dets Måltallene er ganske sterk.

Cummins og Dodge

Dodge og Cummins er et sterkt lag. Paret begynte å jobbe sammen i 1989 da en Cummins 5.9L motoren ble plopped under panseret på en '89 Dodge Ram. Resten er historie, som det lett lastebil verden falt i kjærlighet med kraftige motorer. For mange lastebileiere, er dreiemoment kongen og diesel Cummins motorene har det i spar.

2008 Cummins Diesel - A Whole New Engine

I 2008 har Cummins redesignet sin populære dieselmotor. Den gamle 5.7L enheten har blitt erstattet med en større 6.7L motor. Denne nye enheten gjør mer hestekrefter og dreiemoment i forhold til tidligere versjoner, men den møter også tøffere pålagte utslippskrav. Faktisk er det den første nye dieselmotoren i en ikke-kommersiell lastebil å gjøre det.

En ny motor med mer kraft

Den 2008 Cummins diesel er vurdert på 350 hestekrefter. Dette er en gevinst på 25 hestekrefter enn forrige generasjon motor. Den virkelige slag, men er funnet i dreiemoment. Dreiemoment for 2008 Cummins er oppført på 650 pund-fot, og det er tilgjengelig fra bare 1600 RPM. Dette er en økning på 40 pund-fot dreiemoment over den siste motoren.

Stabling opp til Konkurranse

Den Cummins diesel funnet i den populære Dodge Ram lastebil er bare ett av en håndfull alternativer for full størrelse lastebil markedet. Det er den største av de tre dieselmotorer som finnes under panseret på de tre viktigste amerikanske bilprodusenter. Ford har en 6.4L Powerstroke motor og GM benytter en 6.6L Duramax diesel. Alle tre alternativene har tilsvarende kraft tall.

Putting kraft til bakken

Alt som tilgjengelig kraft høflighet av Cummins diesel er ganske nyttig for full størrelse lastebil eiere. Den kraftige Dodge Ram 3500 er utstyrt med en slik motor er rangert til å taue opptil 18.500 pounds. Den kan også håndtere en nyttelast på opptil 5130 pounds.

Med en Cummins under panseret, er en Dodge Ram et kraftig alternativ for tauing og haling og er sikker på å gjøre noen lastebil eier en lykkelig dumperen.