2008 Chevy Tahoe: Oljeskifts Instruksjoner

2008 Chevy Tahoe: Oljeskifts Instruksjoner


Chevrolet anbefaler oljeskift på en Tahoe hver 3000 miles. Nyere versjoner av Tahoe har en indikatorlampe som oppdager når oljens levetid er redusert og varsler sjåføren at oljen bør endres snart. Den type olje som kreves avhenger av modellen året av Tahoe og kjøreforhold, så du bør rådføre deg med brukerveiledningen for informasjon om nøyaktig hva slags olje til bruk i Tahoe.

Bruksanvisning

1 Løft den fremre enden av Tahoe med en jekk og senk den ned bukker.

2 Løft panseret og finn peilepinnen og motorolje cap. Fjern begge og legg til side.

3 Finn tappepluggen på undersiden av motoren på venstre side nær bak. Sett oljepanne under tappepluggen.

4 Bruk en 9/16-tommers kombinøkkelen til delvis løsne pluggen. Løsne pluggen resten av veien for hånd og fjerne den, slik at oljen renne ned i pannen.

5 Sett på pluggen og stram delvis for hånd når all oljen har rent ut. Trekk ut kontakten med en skiftenøkkel.

6 Finn oljefilter, som er montert nær tappepluggen. Hvis Tahoe er to-wheel drive, vil filteret monteres vertikalt. Hvis Tahoe er 4-hjulsdrift, vil det bli montert horisontalt. Fjern filteret ved hjelp av en oljefiltertang ved å vri mot klokken.

7 Gni en liten mengde av olje rundt pakningen på det nye filteret og strammet til for hånd på plass. Bruk filternøkkelen til å stramme en endelig kvart omdreining.

8 Fylle på motorolje ved å sette inn en trakt inn i motoren og tilsetning av den riktige oljekvalitet.

9 Start Tahoe og la oljen temperaturen øker. Kontroller oljenivået med peilepinnen og fyll på olje om nødvendig.

10 Kast den motorolje på ditt lokale auto deler butikken eller i henhold til standarder Environmental Protection Agency.

Hint

  • Hvis Tahoe har motorolje Livet deteksjonssystem, må det være nullstilt når olje og filterskift er komplett for at systemet skal beregne oljens levetid.