2008 Audi A4 S line Specs

2008 Audi A4 S line Specs


Hvis du er i markedet for en luksus entry level sedan som har en sporty følelse, deretter 2008 Audi A4 S er et mulig valg, sier automotive nettstedet Edmunds. Enten du er interessert i en sedan eller en stasjonsvogn, A4 S tilbyr deg to karosserivarianter for dine behov. Husk at S line-pakken er standard med alle 2008-modellene.

Mekanisk

2008 Audi A4 S er drevet av en 195-kubikk-tommers, 265-hestekrefter V6-motor. Momentet som genereres fra 3000 til 5000 rpm er 244 ft.-lb. Audi A4 har en toppfart på 155 mph, og kan akselerere fra null til 60 mph i 6 sekunder. Kroppen stilen du velger vil påvirke overføringsalternativene. A4 sedan-versjonen, kjent som Cabriolet, tilbys med enten Audis FrontTrak forhjulsdrift eller quattro firehjulsdrift, mens vogn versjonen, kjent som Avant, kommer bare med Quattro. Sendinger er tilgjengelige i seks-trinns automatisk, seks-trinns manuell eller en trinnløs automatisk.

Sikkerhet

2008 A4 tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner som ABS-bremser, antispinn og stabilitetskontroll og forsete kollisjonsputer, som er standard på alle A4-modeller. I National Highway Transportation Safety Administration tester, fikk A4 fire av fem stjerner for front-innvirkning kollisjoner, fem av fem stjerner i side-effekt krasjer for frontkollisjons og fire av fem stjerner for side-effekt krasjer for baksetepassasjerene .

Ytre

Den S line-pakken legger litt stil til Audi A4, inkludert en bagasjelokk spoiler, S-Line merker og sideskjørt. Suspensjonen for A4 håndteres av spiralfjærer på forsiden og baksiden, sammen med gass under trykk fremre og bakre støtdempere. Bilen har tannstangstyring for å kontrollere det, sammen med front ventilerte skivebremser. Bakbremsene har ikke-ventilert plater.

Interiør

Både sedan og vogn versjoner kan bære fem personer. Med S-line pakke som standard, begge modellene har en tre-eikers sportsratt med radioutstyr som er montert på rattet, mens aluminium børstet stykker aksent hele bilen. S-serien har dobbel effekt fjern oppvarmede speil og en innebygd seks-platers CD-spiller. Setene er trukket i skinn med teppe gulv og gulvmatter. Forsetene er bøttesete stil.