2007 Toyota Corolla Garantiinformasjon

2007 Toyota Corolla Garantiinformasjon


Garanti burde & # 039; t være det eneste hensynet når du kjøper en bil, men det er en viktig faktor. På mange måter er garantien enda mer viktig når du kjøper en nyere modell år kjøretøy som & # 039; s vært pre-eide. I dette tilfellet, er det virkelig en merverdi. Minst en del av fabrikkgarantien (mest sannsynlig) er fortsatt gyldig og kan anses som et salgsargument av en 2007 Corolla. Det & # 039; s viktig å forstå at garantien når du kjøper.

grunnleggende garanti

Den grunnleggende garanti på en 2007 Toyota Corolla varer i de første tre år eller 36.000 miles (det som kommer først). Avhengig av kjørelengde på bilen og kjøpsdato, det & # 039; s mulig noen 2007 Corollas er fortsatt under garanti (fra sommeren 2010). Den grunnleggende garanti dekker omtrent alt på en bil bortsett fra ting som frontruten svaber kniver, luftfiltre og andre elementer som har forventes å bli erstattet som en del av vedlikeholdet.

drivverk Garanti

Drivverket garanti på 2007 Toyota Corolla er bra for de første fem år eller 60.000 miles. Det betyr at (fra sommeren 2010), med mindre bilen har passert kjørelengde mark, denne delen av garantien bør definitivt være i kraft. Drivverket garantien dekker motor, girkasse, aksler, hjul og andre deler som er involvert i bilen fysisk bevegelse. Unntak fra dette inneholde elementer som forventes å bli erstattet som slanger og belter.

Rust Garanti

Rust garanti på en 2007 Toyota Corolla er en fem år, ubegrenset kjørelengde garanti. Mens det & # 039; s kalt en rust garanti, det spiller & # 039; t dekke bare noen rust, though. En rust (noen ganger kalt "korrosjon garanti") garanti beskytter mot fulle rust gjennom. Det betyr at et hull gjennom metallet. Overflate rust er ikke dekket av denne typen garanti.

andre Garantier

Noen bilprodusenter levere andre garantier. Disse kan omfatte veihjelp og vedlikeholdsfri. Veihjelp er lik dekning levert av mange forsikringer. Det lønner seg for tauing eller annen hjelp hvis bilen er deaktivert. Gratis vedlikehold setter til side en tid da ting som oljeskift tilbys uten kostnad for bileieren. The 2007 Toyota Corolla er imidlertid ikke dekket av noen av disse to typer av garantien.

andre hensyn

Fabrikk garantier er vanligvis overføres fra en eier til en annen. De som ønsker å selge eller kjøpe en 2007 Toyota Corolla bør ta den ubrukte delen av garantien i betraktning når forhandle pris. I tillegg har mange folk kjøper utvidede garantier når du kjøper en bil. De type garantier kan variere avhengig av selskapet gi garantidekning. Noen er overførbar, mens andre kan ha utelukkelser.