Hvor å låse opp en C168i mobiltelefon

Mobilbrukere trenger sikkerhet fra andre som kan bruke sine telefoner, lese personlige tekstmeldinger og vise andre personlig innhold, spesielt hvis telefonen blir mistet eller stjålet. Motorola C168i mobiltelefon har en sikkerhetsfunksjon som lar brukeren til å låse telefonen og alle dens funksjoner, slik at en annen person ikke kan ha tilgang til den informasjonen som finnes i enheten. Noen ganger kan en bruker ved et uhell låse en C168i mobiltelefon, og han kan ikke vite hvordan å låse den opp. Problemet er enkelt å løse med riktig kode.

Bruksanvisning

1 Trykk på en knapp på mobiltelefonen for å vise start eller standby-skjermen.

2 Skjermen vil vise meldingen "Tast låsekode," etter som du bør skrive inn en firesifret kode, som kan være standardkoden, hvis det aldri har blitt endret, eller din personlige kode, hvis den har blitt endret. Tjenesteleverandøren kan lage din standardkoden de fire siste sifrene i mobilnummeret ditt.

3 Velg "OK" for å bekrefte koden. En bekreftelsesmelding vises for å varsle deg om at du har blitt låst opp telefonen.

Hint

  • Hvis du har glemt låsekoden, og det er ikke de fire siste sifrene i mobilnummeret ditt, må du ta kontakt med din mobiltelefon tjenesteleverandøren via telefon eller Internett for å hente informasjon som vil låse opp telefonen.