2007 Suzuki Hayabusa Specs

2007 Suzuki Hayabusa Specs


Konkurrere med svært få motorsykler, 2007 Suzuki Hayabusa 1300 er en av de kraftigste sportssykler i tilværelsen. Denne motorsykkelen er ikke for sarte sjeler, men fordi dens rene vekt og kraft gjør det ekstremt vanskelig å håndtere. Som Suzuki Hayabusa spesifikasjoner foreslår, kan det ikke være motorsykkelen av valget med mindre noen har flere års erfaring ridning 600 og 1000 kubikkcentimeter (cc) sport sykler.

Motor og girkasse

Som med alle japansk-laget sport sykkel, huser 2007 Suzuki Hayabusa en rekkefirer motor, noe som betyr at de fire sylindre er i en rett linje, som gir den klassiske høy pitch sport sykkel sutre. Som sykkelens navnet antyder, er motorens fortrengning 1299cc, 300cc mer enn den allerede kraftige 1000 klasse av sport sykkel. 2007 Hayabusa bruker en kjede fra motoren for å drive bakhjulet - drivlinjen, og en seks-trinns girkasse gir motorsykkelløp evne. Motorens kompresjonsforhold - et mål på volumet i hver sylinder ved nedre dødpunkt vs. øvre dødpunkt-en 11-til-1. Denne høye kompresjonsforhold indikerer at en større mengde av luft og drivstoff-molekyler kan bli presset inn i et mindre rom enn i vanlige motorer, noe som gjør at motoren kraftigere så vel som krever høyere oktan bensin for å operere optimalt. Motoren får drivstoff via et innsprøytningssystem og benytter en flytende kjølesystem.

Brake, Wheel og oppheng

Motorsykkelen får sin bremsekraft fra en dobbel hydraulisk skivebrems foran og en enkelt hydraulisk skivebrems på bakhjulet. I forhold til andre sport sykler, bruker Hayabusa store dekk for å støtte sin størrelse. En 120/70 ZR17 dekk foran og en 190/50 ZR17 dekk i bakre skape et større ride areal og bidra til å stabilisere sykkelen når lente seg over. Inverterte teleskopgafler er på forsiden av sykkelen og la for Hayabusa å håndtere bedre enn motorsykler med standard sjokk, og baksiden er støttet av den typiske sport sykkel tosidig eller twin-sided svingarmen. Både foran og bak sjokk er fullt justerbar, slik at Hayabusa egnet som en racersykkel fordi små tilpasninger er ofte nødvendig i racing.

Dimensjoner og vekt

Med en tørrvekt - vekt uten væsker eller bensin -. Av 478 lbs, Hayabusa veier ca 78 lbs. tyngre enn de fleste 1000-klassen sport sykler. Dens setehøyden er moderat ved 31,7 inches, mens høyden, lengden og bredden av sykkelen er 45,5, 84,3 og 29,1 inches respektivt. Akselavstanden er 58,5 inches, ca 1 1/2 inches lengre enn de fleste 1000-klassen sport sykler. Dette gjør Hayabusa kan brukes som en drag racing motorsykkel fordi det har en tendens til å holde framhjulet nede ved høye hastigheter.

Blandet

Produsentens veiledende pris på 2007 Hayabusa var $ 11 149 i 2009. Det er drivstoff kapasitet er 5,55 liter, og dens tenning type, som med alle sportssykler, er digital. Fargealternativer for 2007 årsmodell var svart, rødt og blått.