Hvordan kan jeg sette min iPhone Screen på TV-en min?

July 26 by admin

Apple Component AV-kabel kan du vise din iPhone-skjermen på TVen. Med denne funksjonen kan du bruke din iPhone for en presentasjon eller se videoer eller bilder direkte på TVen. Apple Component AV-kabel er kompatibel med de fleste nyere TV-er og alle versjoner av iPhone-enheten.

Bruksanvisning

1 Koble Apple Component AV-kabel til porten plassert på bunnen av iPhone-enheten.

2 Koble de røde, grønne og blå komponent kabler til en ledig inngang komponent på din TV. Sørg for at du matche fargekodede kabler med fargekodede komponent-innganger på baksiden av TV-en.

3 Koble de røde og hvite kabler til en ledig lydinngang på TVen. Sørg for at du matche fargekodede kabler med fargekodede audio innganger på baksiden av TV-en.

4 Slå på TV-en.

5 Trykk på "Input" -knappen på TV kontrollpanel eller fjernkontrollen før du ser din iPhone-skjermen vises på TVen.


Related Posts


Hvordan kan jeg sette min Micro SD-kort i en annen telefon?

Hvordan kan jeg sette min Micro SD-kort i en annen telefon?

Mange av dagens mobiltelefoner har mulighet til å utvide lagringsplass og minne ved hjelp av en micro SD-kort. En micro SD er en av de minste minnekortformater som er tilgjengelige og kan sammenlignes med størrelsen på en fingernegl. Micro SD-kort er
Hvordan kan jeg sette min gamle musikk fra min gamle iPod på en ny?

Hvordan kan jeg sette min gamle musikk fra min gamle iPod på en ny?

Apple prøver å regulere alt gjennom iTunes Music Store. Dette er greit når du flytter et eksisterende musikksamlingen fra datamaskinen til en ny iPod eller iPhone, men problematisk når du ønsker å gjenopprette musikken din fra en gammel iPod som ikke
Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

Selv om iPod har en ripebestandig overflate, kan tredjeparts skjold for å beskytte den mot vannskader, kutt, sprekker og selv fingeravtrykk flekker. Hvis du kjøper disse skjoldene på visse elektronikkbutikker, kan teknikere installere skjold for deg,
Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?

Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?

Sylvania gjør et bredt utvalg av TVer for amerikanske forbrukere. Eldre, større CRT-baserte modeller er vanlig i mange husholdninger, mens nye flatskjerm-modeller har nylig dominert markedet. Ofte er det vanskelig å drive noe på TV uten en fjernkontr
Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Sansa MP3-spillere er produsert av SanDisk. Sansa MP3-spillere populære fungere mer som lagringsminnepinner. Brukere forventes å dra og slippe medie på spilleren i stedet for å organisere det; Sansa tilbyr ikke medier organisatoriske og overføre prog
Hvordan kan jeg sette min musikk album på min iPod?

Hvordan kan jeg sette min musikk album på min iPod?

Takket være sin størrelse og lagringskapasitet, gir Apples iPod du muligheten til å ta med deg hele musikksamlingen med deg når du reise hvor som helst, uten å måtte bære store CD-er, eller til og med en CD-spiller. Hvis du har musikk album du ikke h
Hvordan kan jeg sette min iTunes Music on My Android Vibrant Phone?

Hvordan kan jeg sette min iTunes Music on My Android Vibrant Phone?

Samsung Vibrant har 4G Internett-tilgang, integrasjon med sosiale medier, 16 gigabyte (GB) datalagring og Android 2.2 mobile operativsystem. Du kan overføre iTunes-musikkbiblioteket til telefonen ved å koble enheten til datamaskinen som en USB-massel
Hvordan kan jeg sette min egen musikk på min iPod?

Hvordan kan jeg sette min egen musikk på min iPod?

Putting din egen musikk på iPod er viktig for å nyte enheten. Hvis du gjør eller spille inn din egen musikk, kan du ha filer å lagre på din iPod som iTunes ikke gjenkjenner. Det er en enkel måte å løse dette problemet, men. I de fleste tilfeller kan
Hvordan kan jeg sette ringetoner på min iPhone 3G?

Hvordan kan jeg sette ringetoner på min iPhone 3G?

Apple iPhone 3G støtter egendefinerte ringetoner for innkommende anrop og alarmlyder, men ikke alle musikkfilene i iTunes-biblioteket kan velges som ringetone. iPhone 3G ringetone filer bruker filtypen M4r og er oppført separat fra vanlige lydfiler i
Hvordan kan jeg sette musikken på min iPhone?

Hvordan kan jeg sette musikken på min iPhone?

Du kan raskt sette musikken på din iPhone ved hjelp av iTunes-programmet for å synkronisere hele musikkbiblioteket, velger spillelister eller individuelle sanger til enheten, avhengig av dine preferanser. Når du har konfigurert iTunes å gjøre dette,
Hvordan kan jeg sette sanger på min LG 8350 mobiltelefon fra datamaskinen?

Hvordan kan jeg sette sanger på min LG 8350 mobiltelefon fra datamaskinen?

LG VX8350 er en clamshell stil mobiltelefon som fungerer med Verizon Wireless nettverk. Musikken telefonfunksjoner spillerkontrollene, stereohøyttalere på ryggen og et microSD-kortspor for ekstra lagringsplass. Telefonens musikkfunksjoner la eierne b