2007 Outback Trailer Wire Harness Instruksjoner

Subaru Outback kan ikke ha en kraftig dieselmotor, men det er fortsatt i stand til å trekke en liten trailer. Hvis du allerede har en tilhengerfestet installert, så den eneste andre kravet er en trailer ledningsnett. Dette vil bli baklysene på Outback til baklysene på tilhengeren, noe som gjør tilhengeren lovlig å taue. Installere en trailer ledningsnett tar bare noen få minutter, og kan gjøres i oppkjørselen din.

Bruksanvisning

1 Åpne bagasjerommet. Trekk ut stammen gulvmatte, tre gulvpanelene og styrofoam innstikk som holder verktøyene over reservehjul, ved hjelp av hendene. Fjern bekledninger rundt omkretsen av reservehjulet ved hjelp av et interiør flytting verktøyet. Fjern terskelen panelet med en innvendig fjerning klipp verktøyet.

2 Skru fra hverandre surre løkker holder sidepanelene på plass, med en 3/8-inch skralle og socket. Reach under førersiden trunk trim panel og føler rundt for den hvite selen pluggen skjult under trim panel. Trekk støpslet ut og plugge den inn i traileren ledningsnettet.

3 Vipp av beskyttende bakside på omformer boksen og hold boksen til sheetmetal bak førersidekledningen. Kjør 4-polet slutten av traileren ledningsnettet mot reservehjul godt.

4 Installer surre løkker på sidepanelene ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Installer trunk innvendige paneler, ved hjelp av hendene, og brette den 4-polet slutten av traileren ledningsnettet inn i reservehjul brønnen.