2007 Mini Cooper S Problemer

2007 Mini Cooper S Problemer


Den gjenoppfinnelse av den britiske Mini i 2001 fortsatt en av de største suksessene i moderne bilkjøring som 2010. Tiltrekke bilister i alle aldre med sin funky eksteriør, Zippy kjørestil og gadget-laced interiør, BMW Mini Cooper og sin topp-end S-modellen fikk en ansiktsløftning i 2007, legge til nye funksjoner og en modifisert design. Til tross for sin fortsatte ønskeligheten, men Mini Cooper S bukker under for noen spesifikke feil.

Mangel på plass

Romslighet kanskje ikke passe med Mini merkevare, men kritikere har lett erkjent upraktisk på støvelen (trunk) plass og bak benplass tilgjengelig i 2007 Mini Cooper S. Gjennomgå bil for "The Times", en britisk fullformat avis, Jeremy Clarkson vitset at "benplass bak er kun egnet for amputerte, og bagasjerommet er ikke engang stor nok for en mus bukser."

I tillegg, mens det nye mini Cooper skilte ytterligere 10 liter i bagasjerommet i forhold til den opprinnelige modellen, er det fortsatt bare beløper seg til 160 liter. For å gi en klarere indikasjon på denne plass, den omtrentlige kapasitet av Mini Cooper støvel er lik den for fire gjennomsnittlig størrelse ryggsekker plassert ved siden av hverandre.

Firm Ride

Mini Cooper S er kjent for sine presise styringen og gode tilbakemeldinger, fått kritikk for sin ubehagelig tur. 2007 Cooper S-modellen er merkbart fastere enn forgjengeren, noe som resulterer i en hard, brutalt ride. Som ekspert bil anmelder Joe wiesenfelder skrev: "Jeg kan tenke meg fasthet ville ha på noen folk hvis de kjørte det daglig."

håndtering

2007 Mini Cooper S drar nytte av utmerket håndtering rundt hjørner, slik at bilen glir rundt bøyer seg raskt. En bemerket problemet gjelder problemer med dreiemoment styre, imidlertid. Denne funksjonen gjelder bilens tendens, vanligvis med front-wheel-drive-modeller, for å drive på den ene siden uforutsigbart under akselerasjon. Enkelte kritikere har anklaget 2007 Mini Cooper S av slike problemer, spesielt når bilens motor når 3000 omdreininger per minutt (rpm). British bilkjøring journalisten Jeremy Clarkson kritisert, "Dette er en bil som går der camber av veien tilsier."

Pris

Med en omtrentlig $ 23,000 prislappen for en grunnleggende S-modellen i 2010 --- med potensial til å koste mye mer med ekstra funksjoner --- 2007 Mini Cooper S er en dyr bil for sin størrelse. En rekke konkurrenter tilbyr sammenlignbare spesifikasjoner --- slik som Suzuki Swift, som retter seg mot den samme demografiske som Mini, men med en lavere pris.