2007 Honda Ridgeline RTS Funksjoner

2007 Honda Ridgeline RTS Funksjoner


Hondas første emisjon i pickup markedet, Ridgeline, ble introdusert til det amerikanske markedet i 2005. Bilen var basert på en modifisert versjon av Pilot SUV plattform, og Ridgeline uklare grensen mellom SUV og pickup lastebil. For 2007 årsmodell, ble Ridgeline lite endret fra forrige år, og RTS trimme nivå lagt noen luksuriøse berører til basismodellen.

Body stil

De fire-dørs Ridgeline definerer området mellom en SUV og en pickup, med et åpent lasteplanet som, i motsetning til en vanlig pickup seng, er integrert med passasjerkabinen for å oppnå ekstra stivhet i kroppen og forbedret håndtering. Den lasteplanet er omtrent fem fot lang og fire alen bred, sammenlignbare i størrelse som i en kompakt pickup, og en låse stammen er gjemt under sengen gulvet. En nyskapende bakluke design gjør porten til å åpne vertikalt eller horisontalt. Lastebilen interiør plass til fem passasjerer.

Powertrain og sikkerhet

Alle Ridgeline utstyrsnivåer er drevet av Hondas 3,5-liters enkelt overliggende kamaksler V-6 motor parret med en fem-trinns automatgirkasse. On-demand firehjulstrekk er standard. For sikkerhet, ABS bremser, antispinn, stabilitetskontroll og kollisjonsputer foran er utvidet med passasjersiden kollisjonsputer og full sidekollisjonsputer. Ridgeline tjent fem stjerner i National Highway Traffic Safety Administration er kollisjonstester.

RTS Extras

Ridgeline RTS er en oppgradering fra RT trim nivå, noe som i seg selv er et steg opp fra grunnmodellen Ridgeline. RT funksjoner inkluderer cruise control, elektriske vinduer og låser, ekstern oppføring, air condition og en CD-spiller. RTS inkluderer alle disse statister, sammen med lettmetallfelger, en makt førersetet og en in-dash CD-skifter. En annen trim nivå over RTS, RTL, er tilgjengelig; denne trim nivå funksjoner inkluderer et navigasjonssystem, soltak, oppvarmede seter og skinninteriør.

Ytelse og pålitelighet

Ridgeline V-6 produserer 247 hestekrefter og 245 fot-pounds av dreiemoment. Honda priser Ridgeline slepekapasitet på 5000 pounds og last lastekapasitet på 1.550 pounds. Road testere på Edmunds og "Car and Driver" erklærte Ridgeline å være nyttig og pålitelig, selv om det er middelmådig trekkapasitet, mangel på low-end makt og unimpressive off-road egenskaper få den til å falle kort av all-around excellence. Testere funnet lastebilens kjøreegenskaper til å bli hyggelig bil-aktig, men det var konsekvent klager på kroppen styling og dens innvirkning på synlighet.