2007 Chrysler 300 farger

2007 Chrysler 300 farger


Valg av fargen på et kjøretøy er en betydelig avgjørelse. Fargen på en bil ikke bare reflekterer personlige preferanser, kan det også påvirke videresalg verdien av kjøretøyet. 2007 Chrysler 300 er en stor luksus-orientert sedan som var tilgjengelig i et bredt spekter av klassiske og nyere farger.

hvitt

White er en populær farge for biler på grunn av sin praktiske. Hvit maling viser ikke støv eller skitt lett lett og det er lett å skille fra andre kjøretøy uten behov for lyse farger. To hvite nyanser var tilgjengelig for 2007 Chrysler 300. Cool Vanilla er en off-white glossy tone, mens Stone hvit har en svak grå skjær og skinnende overflate.

Pearls

Pearl billakk består av små flak av glimmer, som er av lik størrelse, og gi et kjøretøy en naturperle glans. Dette finish er ofte brukt på luksus familiens biler eller sedan. Pearl farge gir dybde og en fargeskiftende effekt når en bil blir utsatt for lys. 2007 Chrysler 300 er tilgjengelig i fire perle alternativer. Inferno Red Crystal Pearl er en mørk, skinnende rød. Linen Gold Metallic Pearl er en lys gull med en hyggelig glans. Brilliant Sort Crystal Pearl gjør Chrysler 300 ser enda mer sofistikert med sin perle finish og høy glans tone. Det siste alternativet er Marine Blue Pearl, en lett til middels slank blå.

metallics

Metallic billakk består av små aluminiumsflak som gir bilene en glitrende effekt. Biler med metallic lakk har en svært merkbar glans og ikke endrer farge sett fra forskjellige vinkler, som de med en perle finish. Metallic maling blir ofte brukt på sports-inspirerte biler eller å gi biler en edgy look. 2007 Chrysler 300 tilbyr forbrukerne tre metalliske alternativer. Bright Silver Metallic er en lys nyanse av skinnende sølv. Silver Steel Metallic er en mørkere nyanse av sølv, medium i tone. Steel Blue Metallic er en slank mørk blå, i likhet med marineblå.