2007 Avalanche Funksjoner

Chevrolet introduserte Avalanche pickup lastebil i 2002. For 2007 årsmodell, det ble fullstendig redesignet. Den 2007 Avalanche er bygget på GMs oppgradert GMT 900-plattformen, som er delt med Chevrolet Tahoe og Silverado, samt GMC Sierra og Yukon. The Avalanche har mange funksjoner, hvorav den ene er ikke funnet på de fleste andre biler.

Midgate Partition

The Avalanche er midgate kan være den mest bemerkelsesverdige funksjonen, som skiller den fra andre lastebiler. Den midgate partisjonen er en sammenleggbar vegg med en flyttbar glassvindu. Det er bak baksetet og skiller kupeen fra lastebilens seng. Ved å brette ned midgate, kan man øke lengden på 2007 Avalanche seng fra 5,3 fot til 8 fot. Dessverre bruker midgate funksjonen fjerner bruk av Avalanche er baksetet.

Sikkerhets egenskaper

2007 Avalanche kom standard med fire hjul ABS-bremser. Dual-kollisjonsputer foran er også standard, og Avalanche kunne konfigureres med side-gardin kollisjonsputer. Et kjøretøy stabilitet-kontrollsystem var standard på alle modeller.

Komfort og brukervennlighet

En skinntrukket ratt med cruise-kontrollknapper og lydkontroller var standard. Elektronisk justerbare pedaler var tilgjengelig som ekstrautstyr på grunnmodeller og følger med dyrere modeller. En hands-free Bluetooth-systemet var standard på alle modeller. En DVD-spiller var alternativet på alle modeller. En CD-spiller var standard og en in-dash CD-skifter var ekstrautstyr på alle modeller.

Strøm-tog Funksjoner

2007 Avalanche har en 5,3-liters V-8 motor som produserer en imponerende 310 hestekrefter. En litt høyere utgangs versjon av denne motoren var tilgjengelig, produserer 320 hestekrefter. Man kan også konfigurere Avalanche å inkludere tilleggsmotor, en 6-liters V-8 med 366 hestekrefter. En fire-trinns automatisk girkasse var standard på alle modeller.