2006 Toyota Tundra Radio Removal

Stock bilradioen fjerning og utskifting er ofte langt enklere enn forbrukeren kanskje tror. Stereo butikker og elektronikk butikker kreve en premie for tjenesten, noe som kan gjøres enkelt hjemme på en betydelig besparelse.

Fjern Klimaanlegg Knotter

Fjern air-condition knotter fra dashbordet. Dette gjøres ved å trekke i dem med sterk kraft uten noen voldsom side-til-side-bevegelse, som kan risikere sprekkdannelser plast seter.

Fjern Utenfor Skruer

Bruk en stjerneskrutrekker, fjern de to skruene som ligger i den øvre enden av de sentrale air-condition vents (som er satt innenfor rammen der radioen sitter). Løsne disse skruene og holde dem trygge for senere montering. Når løs, fjerne hele plast radio og air-condition lufthull dekselet og legg på siden.

Fjern boltene

Det er fire bolter ved de fire hjørnene av radio, som vil bli utsatt for når plastdekslet er fjernet. Ved hjelp av en sekskantnøkkel eller skralle, fjerne disse skruene og legg dem til side. Radioen er nå fri og kan trekkes ut med bare ledninger feste det på bilen.

Fjern Wire Clips

Bak radio finner du to klipp feste ledninger fra bilen til radioen. Fjern disse klippene ved hjelp av en flat skrutrekker. Også fjerne antennen klippet for hånd. Radioen er nå helt fjernet.