2006 Nissan Pathfinder Bilberging tips

2006 Nissan Pathfinder Bilberging tips


2006 Nissan Pathfinder er i stand til å utføre en rekke funksjoner, blant annet kjøring med tilhenger. En trailer kan legge betydelig vekt og lengde til en Pathfinder, som gir en utfordring til sjåføren. Hvis du aldri har slept en trailer med Pathfinder, eller selv om du har slept en trailer med et annet kjøretøy, er det noen tips som kan bidra til å gjøre slepe erfaring tryggere og morsommere.

Generelt Driving

Det er viktig å huske at du ikke kan kjøre i samme hastighet som du kan uten tilhenger. Jo raskere du reiser mens du kjører med tilhenger, jo mer sannsynlig tilhengeren er å påvirke og føre til at bilen til mister kontrollen. Med den økte vekten av en tilhenger, er det viktig at man bremse tidligere enn normalt. Vær forsiktig med å bruke moderat trykk på bremsepedalen, unngå brå oppbremsing som kan føre til at tilhengeren til å rotere ut av kontroll. I svinger mens tilhenger, ta svingene sakte for å unngå tilhengeren trekke Pathfinder av veien. Du bør avta din Pathfinder til en god kurvehastighet før du starter en sving, og husk å ta svinger bredere enn normalt, slik at tilhengeren ikke treffer andre biler, bygninger eller fortauskanter. Husk også at med den ekstra vekten av tilhengeren, er begrenset akselerasjonen på bilen, så vær forsiktig hvis passerer på den åpne veien.

Parkering

Unngå parkering på en skrå overflate og sette kvartaler bak bakhjulene av tilhengeren og Pathfinder før du setter girkassen i parken. Ifølge Nissan, setter en Pathfinder inn park uten bilen og tilhengerens hjul blir blokkert, kan det føre til skade på overføring. Velg parkeringsplasser med god plass til å trekke inn og ut av. Hvis du trenger å sikkerhetskopiere til en parkeringsplass, sørg for å gå sakte. Plasser en hånd på bunnen av rattet og gjøre bare små justeringer med rattet. Hvis mulig, få noen til å stå på utsiden av bilen hjelpe henvise dine bevegelser.

bakker

For tauing opp bakker, må du huske å skifte girkasse inn et lavere gir for å hindre unødig belastning på motoren. Nissan advarer mot bor i første gir ved hastigheter over 35 miles per time, og andre gir ved hastigheter over 58 miles per time for å unngå skade på overføring. Engine overoppheting er en bekymring mens du trekker en trailer opp bakken, så husk å holde et øye med motorens temperaturmåler. Mens du går nedoverbakke, er det også viktig å holde bilen i et lavere gir for å unngå å miste kontrollen på grunn av den ekstra vekten av tilhengeren. Ved hjelp av et lavere gir vil også hjelpe deg å ikke bruke bremsene for mye, siden det er mulighet for bremsene overopphetes og bli ineffektiv.

overoppheting

Det er viktig å ta hensyn til Pathfinder motor temperaturmåleren når du kjører med tilhenger. Det er normalt at motorens temperatur til å være noe høyere enn normalt, mens kjøring med tilhenger, men hvis temperaturen blir svært høy eller kjøretøyet plutselig mister strømmen, trekke til side av veien umiddelbart. Ikke stopp motoren, men satte overføring til enten nøytral eller park. Nissan anbefaler å slå av klimaanlegg og slå ovnen til høyeste innstilling. Sakte trykke ned gasspedalen før Pathfinder går på tomgang om 1500 RPM til motorens temperaturen går tilbake til det normale.