2006 Mercedes E350 alternativer

Mercedes-Benz E-Klasse er en linje av luksusbiler. Produsert som sedan, coupes og vogner, E-klassen har flere ytelses og kropp stil konfigurasjoner. 2006 årsmodell inkluderer sedans og vogner som de har biler. Selv om de har mange lignende spesifikasjoner, alternativene inkluderer små variasjoner i bilens ytelse, drivstofføkonomi og kjøreegenskaper.

E350 Sedan

Standarden Mercedes E350 sedan har en 3,5-liters V-6 motor med 24 ventiler. Den E350 er også utstyrt med en syv-trinns automatisk drive-adaptiv girkasse med Touch Shift optimal utstyr programmering og komfortmodus. Den sedan er 21,1-liters bensintank gir en drivstofføkonomi av 19 miles per gallon i byen og 27 miles per gallon på motorveien. Sikkerhetsutstyret inkluderer anti-bremsesystem med bremseassistent, og kollisjonsputer i sjåførenes side, passasjersiden og langs baksiden. Den E350 bruker også uavhengige fire-link hjuloppheng foran med anti-dive geometri, og uavhengig fem-arm multi fast fjæring med justering kontroll og anti-squat geometri.

E350 Wagon

Den E350 vognen er utstyrt med den samme 3,5-liters V-6 motor. Vognen, men bruker en fem-trinns automatisk drive-adaptive overføring. Den E350 stasjonsvogn er i tillegg utstyrt med 4MATIC firehjulsdrift og firehjulsdrift elektronisk sporingssystem. Selv om vogn inneholder samme 21,1-liters bensintank, er drivstofføkonomi litt mindre at E350 sedan. Vognen kan få opp til 18 miles per gallon i byen og 24 miles per gallon på motorveien. Vognen bruker samme anti-bremsesystem og utløsning av kollisjonsputene som sedan, som gir samme grad av sikkerhet.

E350 Sedan 4MATIC

Den E350 4MATIC sedan er utstyrt med 3,5-liter, 24 ventiler, V-6 motor. Identisk med 4MATIC vogn, er sedan utstyrt med en femtrinns automatgirkasse drive-adaptive - inkludert Touch Shift optimale giret programmering og komfortmodus. 4MATIC firehjulsdrift teknologi er også implementert i sedan, samt fire hjul elektronisk sporingssystem. Den E350 4MATIC sedan bruker samme suspensjon som E350 4MATIC vogn. Den E350 4MATIC er utstyrt med en uavhengig doble fjærben foran med anti-dive geometri, og bruker uavhengig fem-arm multilink bakhjulsoppheng med anti-squat geometri, justering kontroll og en stabilisator bar.