2006 Lincoln Zephyr Oljeskifts Instruksjoner



Lincoln anbefaler at du bytter olje i Zephyr hver 5000 miles, slik at oljen er riktig å beskytte motoren. Tynn, skitten olje vil ikke gjøre jobben. Du kan ha oljen skiftet i Zephyr på Lincoln forhandler, men dette kan være kostbart. Spar deg selv tid og arbeidskostnader ved oljeskift selv. Med de riktige verktøyene, kan denne enkle jobben gjøres ganske enkelt hjemme.

Bruksanvisning

1 Parker Zephyr på flat mark. Legg plastoljebeholderen under bunnpannen for å fange opp olje som det avløp fra motoren.

2 Løsne tappepluggen med skralle til det kommer gratis. Som du løsne pluggen, vil oljen begynne drenering inn i stikkontakten.

3 Fjern oljefilter med oljefiltertang. La oljen fra filteret til å renne ned i karet. Slipp gamle filteret inn i mottaket for riktig avhending senere.

4 Plasser en liten mengde ny olje rundt det nye oljefilterets pakning. Stram det nye filteret på plass. Fullfør stramme oljefilter med oljefiltertang. Bytt ut oljepluggen og trekk den godt, men ikke stram den.

5 Skru av oljepåfyllingslokket. Den oljepåfyllingslokket ligger rett til venstre for "Lincoln". Plasser en trakt inne i åpningen. Hell fem liter olje i motoren. Sett på oljepåfyllingslokket.

6 Trekk ut peilepinnen, som ligger på toppen av motorblokken under "Lincoln".

7 Tørk av peilepinnen med fille. Sett peilepinnen og trekk den fri igjen. Hvis oljenivået er mellom de lave og høye karakterer på peilepinnen, er det ikke nødvendig å legge olje. Hvis oljenivået er under den lave mark, tilsett mer olje etter behov. Hvis oljenivået er over høy mark, løsne tappepluggen for å fjerne overflødig.

Hint

  • Ikke kjør din Zephyr med for mye olje. Det kan føre til en tilstand hvor oljen spyr i motorblokken, å skape et skum som ikke kan distribueres.