2006 Hyundai Tiburon GT Specs

2006 Hyundai Tiburon GT Specs


Den 2006 Tiburon GT ble produsert av koreanske bilindustrien giganten Hyundai Motor Company. En kompakt sports coupe, denne modellen var en del av en serie på fire biler produsert gjennom 2008. I løpet av den tiden bilen var i produksjon, veiledende pris var $ 18 595, noe som gjør det til et prisgunstig alternativ for sjåfører som er interessert i denne design stil.

Opptreden

2006 Tiburon GT er drevet av en 172-hestekrefter, 2,7-liter, dobbel overliggende kamaksler (DOHC) 24-ventilers V-6 motor. Drivere styre gjennom kurvene mens manipulere en standard fem-trinns manuell girkasse --- en valgfri fire-trinns automatisk girkasse er også tilgjengelig. Motoren produserer 181 ft.-lb. dreiemoment på 3800 rpm. Forhjulsdrift og en svingradius på 17,9 inches låne Tiburon GT både moderat smidighet og skarpheten i håndtering. Med en drivstofftank på 14,5 liter, drivere kan forvente et gjennomsnitt på 19 miles per gallon i byen og 26 på den åpne veien.

Sikkerhet

Viktige sikkerhetsfunksjonene omfatter fire hjul skivebremser med en firehjulsblokkeringsfrie bremser (ABS), rack-and-pinion hastighetstilpassede styringen, en oppheng foran, multilink bakhjulsoppheng, og en standard foran og bak anti-roll bar .

Standard sikkerhetsutstyr omfatter kollisjonspute og setemonterte sidekollisjonsputer for fører og forsetepassasjer; ekstern nøkkel oppføring på begge dører; et alarmsystem, standard tenning deaktivering; halogenlykter; Døren dempe lysene; en indre trunk utgivelse; bilbeltestrammere; og lavere forankring for barneseter. Denne bilen har hatt noen minner som av oktober 2010.

Interiør

Interiør spesifikasjoner begynne med plass til fire personer. Tretti-åtte inches av headroom har blitt designet for de i front, med 34 inches for baksetepassasjerene. Benplass for sjåføren og frem passasjer er 43,1 inches, mens baksetepassasjerene har 29,9 tilgjengelige inches med benplass. Hvis bagasjen må alltid så enkelt, Tiburon GT har en romslig 14,8 kubikkfot kapasitet.

Ytre

Dette kjøretøy har en samlet lengde på 173 inches, en bredde på 69,3 inches og høyde på 52,4 inches. En akselavstand på 99,6 inches på 17-tommers lettmetallfelger med BSW ytelse dekk motvirkes av en 5,4-tommers bakkeklaring. Andre ytre spesifikasjoner inkluderer en galvanisert stålkarosseri, to dører, en bakluke bagasjedøren, lett sotede vinduer og dual-strøm fjernstyrte speil. For de som foretrekker sprade som følger med gjennomsnittlig sports coupe, Tiburon GT har også en takluke og vinge spoiler.