2006 Forest River Wild Spesifikasjoner

Rekreasjons bilprodusent Forest River ble etablert av Peter Liegl i 1996. I 2005 ble selskapet kjøpt opp av Berkshire Hathaway, et holdingselskap ledet av Warren Buffett. Selskapet har i dag en mangfoldig linje av produkter, inkludert reise trailere, busser, Pontoon båter og modulære hus. The Wildwood er en av Forest River med reise trailer produkter.

Modell Linje opp og Priser

2006 Wildwood kommer i 12 modeller som spenner fra 18-fots basismodellen, T19FDL, opp til 34 fot, top-of-the-line T37BHSS modell. Sleeping kapasitet varierer fra fire til åtte personer, og alle modellene leveres standard med sove bunkere, spisestue, bad og kjøkken. En brukt 2006 Wild koster rundt $ 22,000 til $ 38,000 per 2010.

Wild Lys Modell funksjoner og alternativer

Lyset modellene har grunnleggende utstyr for å sikre komfort mens camping. Standard funksjoner inkluderer et klimaanlegg, en to-dørs kjøleskap, en tre-brenner gass rekkevidde med en 16-tommers ovn og propanflasker med deksler. Interiøret slutt har linoleumsgulv og tonede glass. Interiøret i tilhengeren er også fullt isolert og et reservehjul og transportør er inkludert. Valgfrie apparatet oppgraderinger har et lydanlegg med CD-evne, en mikrobølgeovn, en varmtvannsbereder og en elektrisk vifte. Interiør oppgraderinger inkluderer en køye-over seng, en benkeplate forlengelse, vask dekker, komfyr dekker, og en vann filter system. Andre oppgraderinger inkluderer en utegrill, aluminiumsfelger og stabilisator knekt.

Konvensjonelle Wild Modell funksjoner og alternativer

Den konvensjonelle Wild trailer inkluderer et klimaanlegg, et lydanlegg med CD-evne, en tre-brenner gass rekkevidde med en 22-tommers ovn, en elektrisk vifte, en to-dørs kjøleskap, mikrobølgeovn, to LPG-tanker med regulatorer, og et vannfilter system. Interiøret ferdig inneholder en deluxe teppe, deluxe valances, og tonede glass. Rammen kommer med en hydraulisk lysbilde chassis, en sikkerhets bryte ut bryteren og sikkerhet kjeder. Konvensjonelle modeller er også fullt isolert med R7 glassfiber. Valgfritt utstyr omfatter premie klimaanlegg, et underholdningssystem med DVD evne og en takvifte. Interiør oppgraderinger inkluderer barstolene, skap i raset, en benkeplate forlengelse, og en deluxe svingstol og recliner.