2006 Duramax Specs

Den Duramax er en dieselmotor som er designet som et joint venture mellom General Motors og Isuzu. Den Duramax erstattet andre GM-bygget dieselmotorer som var bra, men som ikke kunne sammenligne med hva konkurrentene tilbys. Introdusert i 2001, Duramax endret den ved å matche eller overgå utgangene fra Ford eller Dodge. Den Duramax har blitt forbedret gjennom årene, og er fortsatt i produksjon som i 2010. Først installert på 2006 GM biler, utgjør LBZ Duramax den tredje revisjonen siden Duramax debuterte.

motor~~POS=TRUNC

Den Duramax har en konvensjonell layout. Den har en 90 graders V-8 blokk som har et stempel forskyvning av 403 kubikk inches eller 6,6 liter. Utgangseffekten av 2006-LBZ motoren er 360 hestekrefter ved 3200 omdreininger per minutt (rpm) og 650 fot-lbs. dreiemoment på 1600 rpm. Den maksimale turtallet på 3250 rpm. Den LBZ har overhead ventiler som nummer fire per sylinder, noe som gjør dette til en 32 ventilers motor. Sylinderboringen er 4.06 inches og hjerneslag er 3.90 inches. Kompresjonsforholdet er 16,8: 1.

Motoren har

Den Duramax LBZ har en turbolader som er intercooler og kan operere på en maksimal økning på 20 lbs. per kvadrattomme. Bosch høytrykks direkte innsprøytning drivstoffsystemet har syv-hulls injektorer som opererer på 26.000 lbs. per kvadrattomme av trykk og en CP3 injeksjonspumpe. Utslipps utstyr som kreves på LBZ omfatter en katalysator montert i eksosanlegget og en av eksosen.

Forskjeller i Duramax Typer

Selv om Duramax LBZ og forgjengeren, LLY, er mekanisk like, LBZ har forskjellige tuning som gir mye større hestekrefter og dreiemoment enn den gamle versjonen. Kompresjonsforholdet i den LBZ ble senket fra LLY forhold på 17,5: 1. Den LBZ har også tykkere kobler stenger og stempel håndledd pins enn LLY. De LBZ hestekrefter og dreiemoment er økt over LLY output på 310 hestekrefter og 520 fot-lbs. dreiemoment. Injeksjonstrykket i LBZ ble også økt fra lly er 23.000 lbs. per kvadrattomme.

Generell informasjon

Den 2006 Duramax LBZ ble brukt i Chevrolet Silverado HD lastebiler, GMC Sierra HD lastebiler, Chevrolet Kodiak medium-duty lastebiler og GMC Top Kick medium-duty lastebiler.